• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Aanbiedingen

Aanbiedingen voor huisdieren

De reden waarom wij aanbiedingen hebben geselecteerd is heel simpel. Huisdieren heb je niet zomaar, je geeft ze liefde en je krijgt onvoorwaardelijke liefde terug. Deze liefde is een heleboel waard, maar wij weten als geen ander dat aan het hebben van huisdieren wel een prijskaartje hangt. Ondanks dat het aanschaffen van alle producten die je nodig hebt vrij duur is, wil je toch het beste van het beste voor jouw huisdieren. Om deze reden bieden wij je producten van uitsluitend A kwaliteit aan tegen een scherpe actieprijs!

Wat zijn er voor aanbiedingen?

Wij proberen de aanbiedingen telkens aan te passen op basis van het seizoen en behoeftes van verschillende diersoorten. Zo hebben we voor elke diersoort een categorie aangemaakt waar je gerelateerde aanbiedingen voor jouw huisdier kunt vinden. Denk hierbij aan leuk hondenspeelgoed met korting, een heerlijke kattensnack, een mooi konijnenhok of zelfs een vogelkooi in de aanbieding, bij Huisdierplezier vind je altijd leuke producten voor scherpe prijzen. Binnen de verschillende categorieën kun je dus eenvoudig selecteren waar je naar op zoek bent voor jouw geliefde huisdier.

Wij streven er naar altijd scherpe prijzen te hanteren voor onze producten. Maar omdat we graag wat extra willen doen voor onze klanten vind je op deze pagina producten met extra korting. Ook bieden we verschillende producten aan voor kleine prijsjes, zodat jij als huisdierenbaasje een leuk extraatje kunt mee bestellen bij je aankoop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijk bench kussen met korting, bij aankoop van een hondenbench of een heerlijke kattensnack bij aankoop van een krabpaal.

Ook wanneer je op zoek bent naar een cadeautje voor jouw huisdier, gewoon om hem even lekker te verwennen? Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor het konijn van de buren? Of wil je de kat van je oma eens verrassen met een kleinigheidje? Ook dan kun je bij ons naar hartenlust shoppen!

De dierenbenodigdheden aanbiedingen bestellen

Onze aanbiedingen worden continue aangepast, dit wil zeggen dat het niet aan te geven wanneer bepaalde acties verlopen. Heb je een leuke aanbieding gezien voor jouw huisdier? Bestel het dan snel online en verras jouw viervoeter morgen nog met uitdagend speelgoed, heerlijke snacks of een heerlijk zacht mandje! Heb je binnen onze categorie aanbiedingen niet gevonden wat je zocht? Geen paniek, al onze producten voor huisdieren zijn zeer scherp geprijsd! Kijk ook eens naar ons andere categorieën:  

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging, huisvesting en het vermaak van jouw huisdier. Een heerlijke zachte hondenmand voor jouw trouwe kat, een veilige honden bench voor jouw pup, een prachtige villa voor jouw konijnen, een onderhoudsvrije volière voor je vogels en de mooiste decoratie voor jouw aquarium.

Wanneer je na het zien van onze producten vragen hebt over een bepaald product, informatie wilt krijgen over het huisvesten van bepaalde diersoorten, het verzorgen van jouw konijn of het vermaken van jouw vogels neem dan gerust contact met ons op! Huisdierplezier heeft deskundige medewerkers in dienst met liefde voor dieren, zo kunnen we iedereen te woord staan en helpen bij het zoeken naar de ideale huisdierbenodigdheden.

Menu