• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Kippen

De mooiste aanbiedingen voor kippen!

Dé huisdieren welke naast gezelligheid je ook nog eens voorzien in een heerlijk ontbijt; De Kip! Een veelvoorkomend huisdier welke de nodige verzorging vraagt van jou als baasje. Natuurlijk begrijpen we dat je het allerbeste wilt voor jou dieren en je hierdoor op zoek gaat naar het allerbeste voor jouw kippen! Binnen onze kippenwinkel vind je vele producten voor de huisvesting van jouw kippen, maar ook vind je bij ons een speciale categorie gericht op jouw huisdier. Deze categorie is samengesteld uit producten met leuke kortingen. Zo vind je hier mooie kippenhokken met korting, fijne accessoires voor jouw kippen in de aanbieding en leuke benodigdheden voor eens scherpe prijs. Kortom, jouw huisdier verwennen hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo maken we het niet alleen leuk voor jouw huisdier, maar ook voor jouw bankrekening. Een echte win-win situatie dus.

Wat zijn de aanbiedingen voor kippen?

Binnen onze kippenwinkel vind je allerlei benodigdheden voor jouw kippen. Van huisvesting tot verzorging voor kippen bij Huisdierplezier ben je op het juiste adres. Ook hebben wij gedacht aan leuke aanbiedingen op het gebied van kippen. Denk hierbij aan kippenhokken in de aanbieding maar ook accessoires voor het kippenhok vind je bij ons met korting. In de aanbieding categorie voor kippen vind je onder andere de volgende kippenspullen met korting:

  • Goedkope kippenhokken
  • Kippenhok accessoires met korting
  • Kippenvoerbakken tegen scherpe prijzen
  • Discount op verschillende kippenbenodigheden

Alles voor jouw kip bestel je snel online

Heb je een leuke aanbieding gezien voor jouw kip? Onze aanbiedingen worden continue aangepast, dit wil zeggen dat het niet aan te geven wanneer bepaalde acties verlopen. Profiteer daarom direct, bestel snel online en verras jouw favoriete huisdier morgen nog met de leukste items in de aanbieding. Natuurlijk is het mogelijk dat je op zoek bent naar een groter kippenhok, een nachthok voor kippen van ander materiaal of naar een ander soort accessoire voor jouw kippen welke je niet kunt vinden tussen de aanbiedingen? Geen paniek ons assortiment voor kippen is enorm breed, kijk daarom ook eens naar de andere categorieën. En kies de allermooiste producten voor jouw favoriete vogel. Ook deze producten zijn zeer scherp geprijsd en kunnen uit voorraad geleverd worden:

Huisdierplezier is dé online Kippenwinkel

Onze online kippenwinkel staat vol met uitdagende en leuke items voor jouw kippen op het gebied van: buitenhuisvesting, voeding en verzorging van kippen. Wanneer je na het zien van onze producten vragen hebt over een bepaald product, informatie wilt krijgen over het huisvesten van jouw huisdier, het verzorgen of het vermaken van jouw kippen neem dan gerust contact met ons op! Huisdierplezier heeft deskundige medewerkers in dienst met liefde en kennis van dieren.