• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Knaagdieren

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

De mooiste aanbiedingen voor knaagdieren!

Ze komen in vele maten en vormen maar ze hebben allemaal iets speciaals: Knaagdieren! Deze vaak kleine huisdieren worden vaak gehouden omdat ze gewoonweg super leuk zijn. Onder de categorie knaagdieren verstaan we verschillende diersoorten zoals;  Hamsters, Cavia’s, Fretten, Chinchilla’s, Gerbils, Muizen en Ratten. Knaagdieren kun je al snel herkennen aan het gedrag, ze knagen namelijk wat af op een dag! Knaagdieren zijn leuke huisdieren en natuurlijk snappen we dat je het allerbeste wilt voor jouw kleine rakker. Speciaal voor de liefhebbers van deze schattige dieren hebben wij daarom de leukste aanbiedingen verzameld voor knaagdieren. In deze categorie vind je dan ook de leukste items tegen scherpe prijzen voor gerbils, spullen voor jouw cavia met korting, prachtige verblijven voor de hamster in de aanbieding, voerbakjes en drinkflesjes voor knaagdieren en het allerleukste speelgoed met korting voor jouw kleine knager. Kortom, jouw knaagdier verwennen hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo maken we het niet alleen leuk voor jouw huisdier, maar ook voor jouw portemonnee.

Wat zijn er voor aanbiedingen voor knaagdieren?

Wij proberen een zo breed mogelijke serie aan aanbiedingen te geven voor knaagdieren. Zeker omdat de verschillende diersoorten welke hier onder vallen ook enorm van elkaar verschillen in behoeftes hebben we specifiek geselecteerd zodat er voor elke knaagdierliefhebber voldoende keuze is. Zo maak je jouw fret blij met een leuke hangmat voor fretten met korting maar kun je ook jouw hamster voorzien van een nieuwe hamsterkooi voor een kleine prijs. Onze knaagdieren voordeel categorie bestaat uit uiteenlopende producten met korting denk hierbij aan :

  • Goedkope hamsterkooi
  • Caviaspeelgoed met korting
  • Chinchilla huisjes in de aanbieding
  • Muizensnacks met hoge bulkkorting
  • Transportboxen in de discount
  • Kooi accessoires voor knaagdieren

Alles voor jouw knager bestel je makkelijk online

Heb je een leuke aanbieding gezien voor jouw knaagdier? Onze aanbiedingen worden continue aangepast, dit wil zeggen dat het niet aan te geven wanneer bepaalde acties verlopen. Profiteer daarom direct, bestel snel online en verras jouw favoriete kleine huisdier morgen nog met de leukste items in de aanbieding. Natuurlijk is het mogelijk dat je op zoek bent naar net een iets groter schuilhok, een hamsterkooi van ander materiaal of naar een ander soort muizenspeelgoed dan je kunt vinden tussen de aanbiedingen? Geen paniek ons assortiment voor knaagdieren is enorm breed, kijk daarom ook eens naar de andere categorieën. En kies de allermooiste producten voor jouw favoriete knaagdier. Ook deze producten zijn zeer scherp geprijsd en kunnen uit voorraad geleverd worden:

Huisdierplezier is dé online Knaagdierenwinkel

Onze online konijnwinkel staat bordenvol uitdagende en leuke items voor jouw favoriete knaagdier op het gebied van: binnenhuisvesting knaagdieren, voeding en verzorging van knaagdieren en natuurlijk alles om jouw knaagdier te vermaken en verveling tegen te gaan.

Wanneer je na het zien van onze producten vragen hebt over een bepaald product, informatie wilt krijgen over het huisvesten van jouw knaagdier, het verzorgen of het vermaken van jouw knaagdier neem dan gerust contact met ons op! Huisdierplezier heeft deskundige medewerkers in dienst met liefde en kennis van dieren.