• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Halsbanden en lijnen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Halsband hond

Een halsband hond heeft u nodig wanneer u met uw hond wilt gaan wandelen. Vanaf kleins af aan is het belangrijk dat uw hondje aan de halsband hond went en leert om aan de lijn mee te lopen. Dit is belangrijk, want u wilt niet door uw eigen hond uitgelaten worden.

Hoe leer ik mijn pup wennen aan een halsband hond?

Het leren wennen aan de halsband hond vereist veel geduld. Een halsband hond is voor een jonge hond natuurlijk best spannend. Het aller belangrijkste is dat uw pup de halsband hond associeert met iets leuks. U goed tijdstip om te oefenen is tijdens etenstijd. Doe de halsband over het hoofd van uw hond. In het begin zal hij flink tegenstribbelen en proberen de halsband af te krabben. Zodra de pup hiermee stopt beloont u hem met voedsel en haalt u de halsband weer af. Herhaal dit totdat uw pup helemaal niet meer tegen stribbelt. Vaak is een pup binnen enkele dagen wel aan de halsband gewend. Hang vanaf het begin al een naamplaatje met uw contactgegevens aan de halsband, dit is namelijk wettelijk en verplicht en zo kan uw pup ook hier direct aan wennen.

Hoe kies ik de juiste halsband hond uit?

Een halsband hond uitzieken is zeer eenvoudig. Er zijn twee punten belangrijk, namelijk de lengte en het materiaal van de halsband hond. Meet de hals van uw hond op en tel hier een aantal centimeter bij op. De halsband hond moet nog makkelijk heen en weer schuiven, maar mag niet over het hoofd heen kunnen. Er zijn verschillende materialen. Leer gaat lang mee mits u deze regelmatig invet. Nylon en een zeer licht en goedkoop materiaal, maar gaat wel minder lang mee dan een leren halsband hond.

Hoe bestel ik een halsband hond?

Een halsband hond is eenvoudig te bestellen bij Huisdierplezier! U profiteert niet alleen van A kwaliteit producten, maar ook van een uitstekende service. U kunt bijvoorbeeld uit meerdere betaalmethodes kiezen, waaronder het achteraf betalen van uw bestelling. Daarnaast kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis verwachten. Is het niet goed? Dan krijgt u gewoon uw geld terug, of u kunt het ruilen voor iets anders. Naast een halsband hond bieden wij u nog veel meer honden benodigdheden voor uw trouwe viervoeter. Kijk bijvoorbeeld ook even bij onze hondenmanden of andere honden accessoires .