• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hondenlijn

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondenriem

Bij de aanschaf van een hond of puppy, is een hondenriem één van de eerste accessoires die u moet aanschaffen. Een puppy moet snel leren dat hij of zij aan de riem moet lopen en een oudere hond weet niet beter dan dat hij aan een hondenriem naast u loopt. Een hondenriem is dus een absolute must bij de aanschaf van een hondje. Daarnaast heeft u natuurlijk ook een halsband nodig om de riem aan te bevestigen.

Soorten hondenriem

Door de jaren heen zijn er ontelbaar veel soorten hondenriemen op de markt verschenen. Het kan dus best lastig zijn om nu een keuze te maken. Wat is de juiste hondenriem voor uw hond? Niet alleen voor uw hond, maar ook vooral voor uzelf. Wat vindt u comfortabel lopen en wat juist niet? Vragen die u uzelf moet vragen alvorens u een hondenriem gaat aanschaffen.

Hulp bij het kiezen van een hondenriem

Alvorens u zich heeft afgevraagd welke hondenriem u prettig vindt, kunt u eens gaan rondkijken op Huisdierplezier. Hier kunt u genieten van een uitgebreid assortiment. Verschillende soorten en maten vindt u hier terug, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Niemand wil toch teveel betalen? De aanschaf van een hond kost immers al genoeg geld. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat begrijpen wij. Doordat er veel keuze is, wordt het maken van een keuze vaak ingewikkelder. Neem eens een kijkje op onze website om u te oriënteren. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag met het maken van een keuze voor uw hondenriem.

Snelle levering van een hondenriem

Heeft u een keuze kunnen maken voor een nieuwe hondenriem? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, zodat u en uw nieuwe vriendje lekker samen kunnen gaan wandelen zonder dat hij of zij er vandoor gaat en dit vervelende gevolgen kan krijgen. Daarom leveren wij uw hondenriem binnen 2 werkdagen bij u thuis. Dit alles tegen slechts lage verzendkosten. U kunt ook voor allerlei andere hondenbenodigdheden bij ons terecht! Bekijk ons aanbod hondenriem, halsbanden, hondentuigen en nog veel meer!