• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Annelies - 9
Pluspunten
"prima verpakt. mooi product. Snel bezorgd."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Honden looplijn

Looplijn hond

Hou de controle tijdens het uitlaten met een stevige looplijn hond. Huisdierplezier.nl biedt jou de kwaliteit waar je naar zoekt. Een looplijn hond uit onze webwinkel is altijd sterk en hiermee heb je een goede grip op de soms overactieve hond. Vooral jonge en jong volwassen honden hebben een overschot aan energie. En die moeten ze soms kwijt. Het is fijn als honden daarom los kunnen rennen. Maar niet overal is dat mogelijk. Langs de weg bijvoorbeeld of in de buurt van kinderen wil je de hond altijd dicht bij je houden. Een looplijn hond is dan ook noodzakelijk om de hond eerst te brengen waar dit wel mogelijk is (wil je de hond wel beweging geven, maar toch aan een lijn houden? Kijk daarnaast in ons assortiment honden benodigdheden welke fantastische spullen, zoals hondenriemen, we daarvoor nog meer hebben.

Hoe je een looplijn hond gebruikt

Veel honden springen graag overal op af en kunnen daarom een flinke ruk geven aan de looplijn hond. Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Belangrijk is dan ook om de looplijn hond niet teveel laten vieren: honden krijgen de eerste paar meter van je en krijgen het gevoel zich los te kunnen rukken. De looplijn hond moet daarentegen ook niet strak staan. Belangrijk is om je dominantie te laten gelden: jij bepaalt waar de hond loopt. Met de looplijn hond geef je je huisdier zoveel ruimte dat die alleen maar naast je kan lopen. Wanneer jouw hond gaat afwijken van de weg die jij wilt volgen, dan corrigeer je hem of haar met de looplijn hond. In het begin is concentratie belangrijk; anticiperen op de momenten dat je hond kan gaan afwijken en daarop kleine correcties aanbrengen. Zoek je een ander soort looplijn? Kijk dan ook bij onze gehele collectie halsbanden voor honden.

Bestellen van een looplijn hond

Op Huisdierplezier.be bieden wij fantastische looplijnen tegen een scherpe online prijs. Na bestelling van een looplijn hond zorgen we er voor dat deze snel bij je thuis wordt bezorgd. Iets niet in orde? Neem contact op: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk! Hiermee willen we er zeker van zijn dat jij altijd de beste looplijn hond in huis krijgt.