• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Honden rollijn

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rollijn

Een rollijn is een van de belangrijke hondenbenodigdheden. Je hebt immers vaak een halsband nodig wanneer je je hond gaat uitlaten. Een rollijn geeft je hond genoeg ruimte om vrij te wandelen, maar toch hou je als baasje altijd de controle over je hond. Dwaalt jouw favoriete huisdier te ver af, dan kun je de lijn korter houden, wil je je hond wat meer vrijheid gunnen, dan kan de lijn langer. En als je je hond wil stoppen, dan kun je gebruik maken van het remsysteem. Deze hondenriem biedt je de ruimte om je hond te laten ontdekken, en dat vind jouw hond natuurlijk heel fijn.

Verschillende soorten rollijn

Er zijn verschillende soorten te verkrijgen wanneer je zoekt naar een geschikte rollijn. Wij sommen ze op in het volgende rijtje:

  • Extra small. Dit soort rollijn is bedoeld voor honden tot en met 8 KG.
  • Small. Wanneer jouw hond tot 12 KG weegt, is een small rollijn een geschikte optie.
  • Medium. Tot en met 35 KG kunnen jouw honden een medium rollijn gebruiken.

Het is dus erg belangrijk om te weten hoe zwaar je hond is, voordat je gaat shoppen voor een geschikte hondenriem.

Rollijn kopen bij Huisdierplezier

Wil jij graag een rollijn kopen, of heb je interesse in andere honden benodigdheden, dan ben je aan het goeie adres. Huisdierplezier is dé online dierenwinkel voor jou en je huisdieren. Met onze kennis en ervaring staan wij graag voor je klaar. Mocht je dus nog vragen hebben, twijfelen tussen producten, of graag nog wat meer advies willen inwinnen, neem dan contact op met de klantenservice. Wij staan je graag te woord. Bij Huisdierplezier begrijpen we dat huisdieren enorm belangrijk zijn voor hun baasjes, en daarom bieden wij ook alleen maar de beste producten aan, van a-kwaliteit. Wij willen alleen het beste voor jou en je huisdier!

Menu