• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenloopplank

Loopplank

Een loopplank voor honden zorgt ervoor dat je trouwe viervoeter zonder problemen in en uit uw auto kan lopen. Wanneer uw hond wat ouder is, en wat slechter ter been, kan een loopplank handig zijn, en ook voor kleine hondjes die niet makkelijk uit de auto kunnen springen, is een loopplank ideaal. Een derde groep zijn honden met gewrichtspijn, door middel van de loopplank kunnen ze geleidelijk en op hun eigen tempo de auto uit komen. Na gebruik kan een loopplank worden ingeschoven. Er is dus niet veel ruimte voor nodig. Met een loopplank voorkom je een hoop gedoe met je huisdier. Zoals je misschien al gemerkt hebt, vinden honden het vaak helemaal niet leuk om opgetild te worden. De meeste honden onderweg komen liever zelf uit de auto. Deze plank is belangrijk onder de honden benodigdheden.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een loopplank

Het wordt aangeraden, om bij de aanschaf van een loopplank op de volgende dingen te letten:

  • Is het loopvlak van de plank bedekt met anti-slip materiaal? Het is natuurlijk niet fijn voor je hond om weg te glijden bij het lopen over de plank.
  • Heeft de plank een geschikte lengte voor je auto? Als de plank te kort is, kan het loopvlak erg stijl zijn, wat natuurlijk niet prettig is voor je hond.
  • Van welke materialen is de loopplank gemaakt? De plank moet van kwalitatief hoog materiaal worden gemaakt, en er mogen ook geen scherpe stukken of scheuren inzitten, die gevaarlijk zijn voor de hond.
  • Kan de loopplank goed worden vastgezet in de auto, zodat de plank niet wegglijdt als je hond er overheen loopt?

Loopplank kopen bij Huisdierplezier

Een loopplank en andere honden benodigdheden koop je natuurlijk bij onze online dierenwinkel Huisdierplezier. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Menu