• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hondentas

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hondentas

Een hondentas is een van de vele handige honden benodigdheden die je bij ons in het assortiment kunt vinden. De aanschaf van een hond vereist natuurlijk ook veel bijzaken. De hond is natuurlijk het belangrijkst, maar je kunt geen hond aanschaffen, zonder ook bijvoorbeeld, een hondenmand, voerbak, of hondenriem te kopen. Denk er goed over na welke hondenbenodigdheden de aanschaf van jouw hond nodig heeft. Zo kun je het beestje een fantastisch verblijf bij jouw thuis bieden. Bij Huisdierplezier willen wij er alles aan doen, om jou en je huisdier het leven samen zo fijn mogelijk te maken.

Verschillende soorten hondentas

Er zijn verschillende soorten hondentas te verkrijgen. Elk soort hondentas is handig op zijn eigen manier. Wij noemen hier twee veelgebruikte soorten hondentas, en waarom deze nou zo handig zijn om te hebben.

 • Als je te voet langere afstanden aflegt, of gaat reizen met jouw hond, dan is een hondentrolley hondentas ene goeie oplossing. Deze hondentrolleys zijn vaak ook te gebruiken als rugzak. Enorm handig dus als je jouw hond mee wil nemen op reis. Je hond kan veilig en eenvoudig mee, zonder al te veel nodig te hebben.
 • Wanneer je vaker de fiets pakt, en je hond wil meenemen, dan is een fietshondenmand hondentas een must. Met een fietstas kan je hond eenvoudig mee wanneer je besluit om de fiets te pakken. Vaak kan de kap van de fietstas open en dicht, en kan de hond meekijken naar buiten. De fietshondenmanden zijn vaak afneembaar.

Let er wel op dat de hondentas die je op het oog hebt geschikt is voor de gewichtsklasse van je hond. Dit is met het oog op de veiligheid van je favoriete huisdier heel belangrijk.

Hondentas kopen bij Huisdierplezier

Een hondentas kopen kan natuurlijk in de online dierenwinkel Huisdierplezier. Voor meer vragen of advies vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met de klantenservice.

Menu