• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Honden aanlegketting

Honden aanlegketting

Een honden aanlegketting is ideaal als u zelf even niet de tijd heeft om continu op uw hond te passen, maar u wel wilt dat uw hond lekker buiten is. Bij Huisdierplezier heeft u keuze uit verschillende soorten honden aanlegketting. U heeft al een honden aanlegketting vanaf €7,45.

Waarom een honden aanlegketting?

Met een honden aanlegketting kunt u uw hond makkelijk vastzetten. Ideaal voor op het strand, in de tuin of op de camping. In combinatie met een grondpin kunt u uw hond vast zetten zodat hij niet weg kan lopen. De honden aanlegketting beschikt over haken, waardoor deze makkelijk vast te maken is aan zowel de halsband als de grondpin. Vanwege de lange lengte van de kabels heeft uw hond veel bewegingsvrijheid. De honden aanlegketting is gemaakt van metaal, waardoor deze erg stevig is en niet zomaar kapot gaat.

Bij Huisdierplezier heeft u naast honden aanlegketting keuze uit meer dan 20.000 andere producten. Al onze producten zijn gemaakt van A-kwaliteit. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons voorop. Naast de plek voor al uw honden aanlegketting, is Huisdierplezier ook de plek voor al uw hamsterkooien, konijnenhokken, volières en katten accessoires.

Heeft u vragen over honden aanlegketting?

Als u vragen heeft over honden aanlegketting of een van de vele andere producten uit ons assortiment, kunt u bij onze medewerkers terecht. Onze klantenservice is te bereiken door te bellen naar +31(0)850656263. Stelt u uw vraag liever via de mail? Dan kunt u een mail sturen naar klantenservice@huisdierplezier.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. De levertijd van de producten staat bij het product vermeld. Dit kan per product verschillen. Is de honden aanlegketting die u heeft besteld toch niet helemaal zoals u had verwacht? Dan heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Menu