• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Laura - 10
Pluspunten
"Heel erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De volgende dag mijn bestelling al in huis, s..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hondenhok

Hondenhok

Bent u opzoek naar een mooi hondenhok voor uw huisdier? Waar uw hond kan rondlopen zonder halsband?Uw trouwe viervoeter kan op deze manier meer genieten van het lekkere weer vanuit zijn eigen huisje. Een hondenhok is perfect geschikt voor alle soorten honden. Afhankelijk van de grootte van uw hond. Een hondenhok zorgt ervoor dat uw hond zijn eigen plekje in de tuin heeft. Hij kan zich zo lekker even terugtrekken en als het begint te regenen kan uw hond schuilen in zijn of haar hondenhok.

Welk hondenhok past bij mijn hond?

Door het uitgebreide assortiment kunt u een keuze maken uit verschillende modellen hondenhok. Zo kunt u kiezen voor een hondenhok dat een rechte pasvorm heeft. Dit hondenhok past makkelijk in elke hoek van uw tuin of eventueel onder een afdakje. Ook zijn er andere modellen verkrijgbaar. Zo kunt u een hondenhok bestellen in de vorm van een klein huisje. Dit geeft een erg leuk gezicht wanneer uw hond in zijn of haar hondenhok ligt. Niet alleen zijn er verschillende modellen verkrijgbaar, ook zijn deze modellen verkrijgbaar in verschillende maten. Niet elke hond heeft dezelfde afmeting, zo ook dus het hondenhok.

Goede kwaliteit hondenhok

Op Huisdierplezier vinden we het erg belangrijk dat u lang gebruik kunt maken van uw producten. Daarom waarborgen we een hoge kwaliteit voor uw hondenhok. Maar schrik niet, een goede kwaliteit betekent niet altijd een hele hoge prijs. We bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. De hondenhokken mogen weg voor lage prijzen maar aan de kwaliteit hoeft u nooit te twijfelen.

Service

Als u vandaag een product bestelt, zullen wij ervoor zorgen dat u deze binnen 2 werkdagen binnen heeft. Niks is vervelender dan lang te moeten wachten op uw bestelling. Niet alleen voor u, maar zeker voor uw huisdier. Vindt u het lastig een juiste keuze te maken voor uw hond? Dan helpen bij u graag! Neem eens een kijkje op de website, of neem zo snel mogelijk contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment hondenmand of andere honden benodigdheden.