• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hondenkussens

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondenkussen

Een hondenkussen is een onmisbaar product wanneer u de eigenaar bent van een hond. Overdag willen honden het liefst de hele dag rennen en springen, maar willen daarna goed kunnen uitrusten. Om uw hond goed te kunnen laten rusten, schaft u een hondenkussen aan. Zo zijn ze de volgende dag weer helemaal fit om lange wandelingen met u te kunnen maken.

Een hondenkussen in verschillende uitvoeringen

In ons assortiment vindt u natuurlijk niet maar één model hondenkussen, er zijn er een heleboel opgenomen! Hierdoor heeft u een ruime keuze en is er altijd wel een hondenkussen die geschikt is voor uw hond. Een hondenkussen van Huisdierplezier kan op de volgende punten verschillend zijn:

 • Maat: Het is belangrijk dat u de maat van het hondenkussen aanpast aan de grootte van uw hond. Van veel modellen kunt u verschillende maten bestellen.
 • Kleur: Doordat er verschillende kleuren zijn, kunt u het hondenkussen uitkiezen die bij uw interieur past.
 • Materiaal: U kunt kiezen voor een hondenkussen van fleece, maar ook voor materialen die eenvoudig uit te wassen zijn.

Het gezondheidsbed hondenkussen

Dit hondenkussen past zich helemaal naar uw hond aan. Door het orthopedisch Memory Foam van het hondenkussen is deze in staat zich aan te passen aan de gesteldheid van het lichaam en de lichaamstemperatuur van uw hond. Het hondenkussen zorgt zo voor een optimale drukontlasting en voor het beste ligcomfort. Ruggengraat en gewrichten worden door dit hondenkussen ontlast. Als laatste heeft dit hondenkussen ook nog eens een luxe uitstraling!

Het bestellen van een hondenkussen

Door een hondenkussen aan te schaffen, geeft u uw hond een heerlijk plekje om uit te rusten. Wat u wilt, is het beste voor uw hond en dat is iets wat wij begrijpen. Daarnaast willen wij niet alleen het beste voor uw hond, maar willen wij u een uitstekende service bieden. Een hondenkussen van Huisdierplezier is altijd een product van uitsluitend A kwaliteit en u kunt een snelle levering verwachten. Is het hondenkussen niet goed? Dan ontvangt u van ons gewoon uw geld terug. Neem ook eens een kijkje bij alle andere hondenbenodigdheden, zoals een hondenmand of hondenbed in ons assortiment!