• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Hondenmanden

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hondenmand

Bent u op zoek naar een goede maar vooral ook comfortabele hondenmand? Dan bent u bij Huisdierplezier aan het juiste adres. Wanneer u een hond heeft, ongeacht de grootte hiervan, is het fijn om een hondenmand te hebben waarin uw hond lekker kan liggen en rusten.

Waarom heb ik een hondenmand nodig?

De voornaamste reden waarom het aanschaffen van een hondenmand belangrijk is, is het geven van een veilige en vooral rustige plek voor uw hond. De mand is de plaats waar uw hond lekker tot rust kan komen. Het is zijn eigen plekje in het huis. Het is daarom ook verstandig om kinderen uit de buurt te houden van hondenmanden waarin een hond rust. Wanneer uw hond eenmaal gewend is aan de hondenmand beschouwt hij dat als zijn plekje. Als kinderen in deze mand gaan zal de hond erg beschermend doen over zijn plekje. Pas hier mee op.

Welke soort hondenmand neem ik?

Wanneer u op zoek gaat naar een hondenmand komt u veel verschillende soorten tegen. Ten eerste is de afmeting van de hondenmand erg verschillend. Voor zowel grote als de allerkleinste hondjes zijn er tal van leuke en fijne hondenmanden. Een aantal soorten die u tegen komt zijn kunststof hondenmanden, rieten hondenmanden en stoffen. Iedere mand heeft zo zijn eigen voordelen. Zo zijn kunststof hondenmanden gemakkelijk schoon te houden terwijl de stoffen hondenmanden lekker zacht aanvoelen.. Daarnaast vindt u op Huisdierplezier.be diverse kussens voor in de hondenmand. Dit is om het zo comfortable mogelijk te maken voor uw hond.

Een hondenmand: hoe duur is dat?

Hondenmanden zijn er in diverse prijs categorieën. De prijs van de mand hangt af van verschillende factoren. Zo ligt het natuurlijk aan de grootte maar ook aan het materiaal van de hondenmand. Goede hondenmanden hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn. Op Huisdierplezier.be heeft u al een prachtige hondenmand voor tussen de 10 en 20 euro! Hoe veel u uit geeft aan een hondenmand ligt helemaal aan u. De hondenmand moet een heerlijke rustige plek zijn voor uw hond. Dit is erg belangrijk. Het is daarom ook een goede investering waar uw hond veel baat bij heeft. Neemt u eens rustig een kijkje op onze website en kies een van de hondenmanden uit die perfect is voor uw hond. Vindt u het lastig een goede keus te maken? Neemt u dan gerust contact met ons op , wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste hondenmand. Neem ook een kijkje op onze website voor andere hondenbenodigdheden, zoals een hondenbed of hondenbank.