• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Huisvesting Binnen

Huisvesting voor jouw hond

De huisvesting van jouw hond!

Niets is zo fijn als samen wonen met een viervoeter. De gezelligheid, het vermaak en de liefde welke een hond je kan geven is onvoorwaardelijk. De totale toewijding welke een hond heeft voor zijn baasjes zorgt ervoor dat een hond naast een plezierige huisgenoot ook een echte steunpilaar kan zijn. Honden zijn hoog gevoelig voor het aanvoelen van emoties, dit is dan ook de reden dat jouw hond meteen bij je komt liggen wanneer je verdrietig bent. Kortom een hond is niet alleen gezellig in huis, maar geeft je ook steun op momenten dat je het kunt gebruiken. Natuurlijk is het van belang dat wij deze mate van zorg terug geven aan de hond. Zo geef je jouw hond een veilige basis, een plek waar hij of zij zich helemaal veilig en thuis voelt. 

Hond, Puppy, Jack Russell, Chihuahua

Wat heb je allemaal nodig voor een hond?

Naast heel veel liefde zijn er natuurlijk ook hondenbenodigdheden welke jouw hond nodig heeft voor een fijn leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan comfort, een heerlijke warme hondenmand voor in de wintermaanden of een verfrissend honden zwembadje voor in de zomer. Bij Huisdierplezier weten we hoe belangrijk het is om jouw hond te voorzien in zijn basis behoeftes, hierop hebben wij ons honden assortiment dan ook aangepast. Binnen deze categorie voor de huisvesting van honden vinden we verschillende categorieën.

Hondenmand Snoozebay

HondenmandEen heerlijke hondenmand is natuurlijk het eerste waar je aan denkt wanneer het gaat over comfort voor jouw viervoeter. Hondenmanden zijn er veel verschillende maten, vormen en gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoekige hondenmand met opstaande randen gemaakt van eenvoudig schoon te houden polyester, een ovale hondenmand, maar ook een heerlijke fluffy hondenmand, kunststof hondenmandhondenbed en zelfs een orthopedisch hondenmandje valt onder de mogelijkheden.

Hondenkussen Dream away

HondenkussenVoor de grotere rassen is een hondenkussen vaak een goede keuze. Er zijn vele hondenkussens binnen ons assortiment welke waterafstotend zijn en makkelijk zijn schoon te houden, ideaal wanneer jouw hond houd van het buitenleven en wel eens ooit met vieze poten op zijn kussen wil gaan liggen. In deze categorie vind je onze besteller op het gebied van orthopedische kussens maar ook rechthoekige hondenkussens, ronde hondenkussens én ovale hondenkussens voor in de hondenmand vind je in deze categorie van onze hondenwinkel.

 Bench 2 Deuren - 120X76X82 Cm Zwart

HondenbenchEen hondenbench kan een makkelijk hulpmiddel zijn bij het zindelijk maken van jouw pup. Maar ook voor oudere honden kan een hondenbench een uitkomst zijn, wist je bijvoorbeeld dat angstige honden baat kunnen hebben bij een hondenbench? Ook voor training van de hond kan een hondenbench een uitkomst zijn. Kortom niet alleen voor pups maar ook voor volwassen honden is een hondenbench of een een item welke je vaak terug ziet in het assortiment van een honden liefhebber. Bij Huisdierplezier shop je eenvoudig tussen de kleine hondenbenches, hondenbenches middelmaat én grote hondenbenches voor de grote hond. Ook voor reisbenches of hondenbenches voor de auto kun je hier naar hartelust shoppen

Benchkussen Cuddly

BenchkussenWanneer je jouw hond een bench wil bieden als veilig thuishaven in huis dan is het natuurlijk wel fijn dat hij of zij comfortabel in de hondenbench kan gaan liggen. Een benchkussen is hiervoor ideaal. Deze kussens geven meer warmte en comfort aan een hondenbench. Natuurlijk vind je verschillende soorten, materialen en afmetingen benchkussens. Het beste kun je deze aanpassen op de afmeting van de hondenbench, houdt hierbij rekening met de bakmaat van de onderlade zo zit je altijd op de juiste maat.

Hondenvoerbak Slowfeeder Osto Zwart

Voer en drinkbakNatuurlijk moet je jouw hond voorzien in de dagelijkse maaltijden. Om jouw hond in stijl te laten eten hebben wij veel soorten, maten, vormen en kleuren hondenvoerbakken en hondendrinkbakken. Maar ook een combinatie van beide is mogelijk en zelfs hondenbakken op standaard vallen onder de mogelijkheden. Zo kun je de drink en eetgelegenheid van jouw hond netjes houden. Naast mooie voerbakjes en drinkbakjes voor de hond vind je in deze categorie ook opbergboxen of voertonnen voor de hond.

Hondendeken Pulso

HondendekenZeker in de koudere maanden van het jaar is een hondendeken een must have. Ook honden houden ervan om op koudere dagen heerlijk onder een dekentje te kruipen en te genieten van de nachtrust of het middagdutje. Maar ook ter bescherming van jouw meubelen kan een hondendeken natuurlijk gebruikt worden. En dit werkt ook nog eens in jouw voordeel, want wanneer jouw hond dit dekentje als zijn eigendom ziet zal hij ook sneller op het deken gaan liggen in plaats van op jouw bank. Ook voor een autodeken voor de hond vind je hier terug.

VEILIGHEIDSROOSTER 100-160x75-130CM

HondenhekIn sommige gevallen is het noodzakelijk om jouw hond uit bepaalde ruimtes te houden. Zo vind niet iedereen het prettig wanneer de hond toegang heeft tot de bovenverdieping of bijvoorbeeld de keuken. Plaats een hondenhek in de deurpost waarvoorbij jouw hond niet mag komen en voorkom zo gevaarlijke of ongewenste situaties.

Hondentrap Karpi

HondentrapSommige kleine hondenrassen of oudere honden hebben moeite om bepaalde objecten te beklimmen. Hij mag heerlijk bij je op de bank liggen, maar krijg het niet voor elkaar de afstand te springen. Een hondentrap is hierin een perfect item. Plaats een hondentrap tegen je bank of voor je bed en geef jouw kleine hond of oudere hond de mogelijkheid op de bank of het bed te klimmen. Sommige hondentrappen kunnen zelfs buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld voor aan de auto.

Meer informatie over de huisvesting van jouw hond?

Wil je meer informatie over hondenmanden van Huisdierplezier? Komt er binnenkort een nieuwe pup en wil je jezelf voorbereiden of wil je gewoon graag een advies in de mogelijkheden voor de huisvesting van jouw hond? Neem dan gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je met alle liefde met de zoektocht naar de juiste honden benodigdheden voor jouw hond. Ook voor onderweg met de hond hebben we verschillende items welke hierbij zeker van pas komen, bekijk ook onze pagina onderweg met je hond waar je de leukste items vind om veilig op pad te kunnen gaan met de hond. Maar ook voor de verzorging én het vermaak van jouw hond ben je bij Huisdierplezier op het juiste adres.

Meer lezen over honden?

Menu