• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Benchkussen

Koop een benchkussen voor meer comfort

Wanneer je voor jouw hond gebruikt wilt maken van een hondenbench is een bench kussen een niet te missen item. Deze kussens zijn gemaakt speciaal voor in de hondenbench en zorgen voor meer comfort en warmte voor jouw hond in de bench. Bench kussens zijn er in meerdere maten, vormen en kleuren. Ook zijn er verschillende materialen beschikbaar. Voor het kiezen van de juiste maat willen wij je graag informeren met een persoonlijk advies. Heb je dus vragen over het aankopen van het juiste benchkussen voor jouw hond? Neem dan gerust contact met ons op!

Het aankopen van een benchkussen doe je niet elke dag. Wanneer je een goed en kwalitatief hondenkussen aankoopt voor in de bench kun je voor een lange tijd vooruit. Onze benchkussens worden aangeboden in verschillende maten en materialen. Wanneer het aankomt op het juiste materiaal voor jouw hond is het belangrijk te bekijken wat het gedrag is van jouw viervoeter. Heb je een pup en ben je op zoek naar een benchkussen voor jouw pup? Dan is een stevig hondenkussen van hoge kwaliteit aan te raden. De tandjes van een pup zijn namelijk vele malen sterker dan die van een volwassen hond. Heeft jouw hond de neiging zijn tanden in een kussen te zetten? Houd hier dan rekening mee bij het aanschaffen van een benchkussen. 

Wanneer jouw pup nog niet zindelijk is raden wij je aan te kiezen voor een hondenkussen voor in de bench welke voorzien is van een waterafstotende cover. Op deze manier is het geen groot probleem wanneer er een ongelukje in de bench gebeurt. Ben je op zoek naar een benchkussen voor jouw volwassen hond? Ga dan voornamelijk voor comfort! Zeker wanneer jouw hond regelmatig in de bench verblijft voor korte periodes is het belangrijk een degelijk benchkussen aan te schaffen waar jouw hond heerlijk op kan rusten op momenten dat jij niet aanwezig bent. 

Afmetingen van een benchkussen

Om de juiste afmeting van het benchkussen te bepalen is het natuurlijk belangrijk te bekijken welke afmeting de bench heeft. Wil je dat de bench volledig voorzien is van een zachte bodem voor jouw hond? Neem dan een benchkussen welke maximaal 2 centimeter kleiner is dan de bench. Onze hondenbenches zijn voorzien van een lade welke het ligoppervlakte iets verkleind, hierdoor kies je snel een te groot kussen. Heb je twijfels welk hondenkussen het beste past bij jouw bench? Onze benches zijn gemarkeerd met passende geschikte benchkussens. Ook is het aan te raden ruimte over te houden in de bench waar jouw hond kan kiezen om naast het kussen te gaan liggen. Zeker op warme dagen kiezen honden er soms voor op de koele lade van de bench te willen liggen, natuurlijk is het dan wel van belang dat deze ruimte er is. Ook voor de afmeting van het benchkussen kijk je dus naar het gedrag van de hond en de reden van aanschaf. Zo kun je bepalen welke draadkooi kussen voor jullie geschikt is!

Heb je vragen over het aanschaffen van een benchkussen?

Natuurlijk begrijpen we dat het aanschaffen van een benchkussen lastig kan zijn. Bij elke aangeboden bench geven wij daarom aan welk benchkussen geschikt zou kunnen zijn. Zit jouw smaak of wens niet bij de aangegeven opties? Neem dan gerust contact met ons op. Ons assortiment huisvesting binnen waar hondenkussens onder vallen is enorm en hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een passend exemplaar vinden voor je welke aan alle wensen voldoet! Je kunt ons bereiken op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur, ook per email of per chat kun je ons bereiken. Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder!

Menu