• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Hondenbench groot

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Hondenbench groot formaat

Grote hondenrassen hebben grote hondenspullen nodig, dit geldt natuurlijk ook voor de hondenbench. Een hondenbench in groot formaat kan je helpen bij het zindelijk maken van een pup maar is ook geschikt als eigen plek in huis waar jouw grote hond zich kan terugtrekken. Want ook al heeft jouw hond een groot formaat, toch zal hij een eigen knus plekje in huis op prijs stellen. Op deze pagina bekijken we de verschillende soorten grote hondenkennels in ons assortiment om je een indruk te kunnen geven van de mogelijkheden.

Huisdier, Hond, Vizsla, Jachthond, Moe

Waar wordt een grote hondenbench voor gebruikt?

Een grote hondenbench oftewel grote draadkooi wordt vaak gebruikt voor de zindelijkheidstraining van een pup. Dit wil echter niet zeggen dat dit de enige situatie is waar een grote hondenbench van pas kan komen. Grote hondenkennels voor binnen worden steeds vaker gebruikt als veilige thuishaven voor de hond, een plek waar de hond zich kan terug trekken op spannende momenten of waar heerlijk gedut kan worden. Niet alleen voor grote honden is een grote draadkooi geschikt, ook kleinere rassen welke wat meer ruimte nodig hebben kunnen perfect gebruik maken van een grote bench.

Niet enkel voor de hond is een grote hondenkooi een aanwinst, ook kan een bench groot een aanwinst zijn voor jouw interieur. De reden dat een grote draadkooi steeds vaker gebruikt wordt binnenshuis is omdat de kwaliteit en het uiterlijk van een hondenbench steeds beter wordt. Een mooie zwarte hondenbench voor jouw grote hond welke voorzien is van leuke hondenaccessoires wordt op deze manier een eye-catcher in huis in plaats van een doorn in het oog.

Wat verstaan we onder een grote draadkooi?

Een hondenbench koop je op basis van de afmeting en behoeftes van de hond. Op deze manier weet je zeker dat jouw hond voldoende ruimte heeft in zijn kennel en voorkom je vervelend gedrag bij de hond. De grote hondenbench heeft een afmeting vanaf 106 cm en loopt op tot een afmeting van 124 centimeter. De large draadkooien in ons assortiment worden aangeduid als XL en XXL. Onze XL hondenbench is geschikt voor rassen zoals; Berner Senne hond, Bordeaux Dog, Duitse Herder en de Golden retriever. Kies je voor een maat groter de XXL hondenbench dan is de bench geschikt voor grote hondenrassen zoals; De Dobermann, Greyhoud, Newfoundlander en de Tibetaanse Mastiff.

Laat je niet misleiden door het kleine formaat van een pup, grote hondenrassen groeien enorm in de eerste maanden. Kies je voor een hondenbench welke niet groot genoeg is voor het ras dan zit je al snel met een te kleine hondenbench te kijken. Kies een draadkooi groot formaat voor jouw grote hond en voorkom krappe problemen in de toekomst. Twijfel je over de juiste afmeting hondenbench voor jouw grote hond? Lees dan eens onze blog; “Hoe kies je de juiste bench?”

Leuke honden accessoires voor de hondenbench

Om van de hondenbench een fijne plek te maken voor jouw hond kun je de hondenbench gezellig aankleden. Denk hierbij aan een heerlijk hondendeken in de hondenkennel of de favoriete knuffel van jouw hond welke natuurlijk mee mag in de hondenbench. Wanneer jouw zindelijke hond de hondenbench gebruikt als veilige haven is het aan te raden ook een mand of kussen in de hondenbench te plaatsen, dit zorgt voor meer comfort en op deze manier beleefd jouw hond nog meer plezier van de hondenbench. In onze categorie huisvesting voor binnen honden vind je de allerleukste hondenspullen voor in de hondenbench.

Handige honden accessoires voor in de hondenbench

In ons assortiment voor honden vind je ook handige accessoires voor in de hondenbench. Een goed voorbeeld hiervan is de puppypads voor hondenbenches. Deze pads ondersteunen de zindelijkheidstraining waarvoor de hondenbench gebruikt wordt. Ook kun je de hondenbench voorzien van een handige drinkbak of voerbak voor de hond, kies voor een bak welke de hond niet kan omduwen zodat de hondenbench schoon en fris blijft.

Wil jij een grote hondenbench kopen?

We hopen dat je na het lezen van deze hondenbench informatie de juiste keuze kunt maken binnen onze draadkooien voor de hond. Natuurlijk ben je welkom contact met ons op te nemen bij twijfels, we helpen je graag. Ook voor andere soorten benches zoals; de reisbench, autobench  of ons totaal aanbod hondenbenches kun je terecht in onze hondenwinkel

Vind je het leuk jezelf te verdiepen in honden, hondenrassen, het vermaak van honden, informatie over puppy's en verschillende leuke trainingen met de hond? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina. Hier vind je leuke én leerzame artikelen over honden. Of bekijk direct een van de hondenblogs zoals:

Hondenblog:  Kies de juiste hondenbench
Hondenblog:  De benchtraining van een puppy
Hondenblog:  Wat is puppy socialisatie?

0