• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Hondenbench klein

Een hondenbench small voor de kleine hond

Het is een veel gebruikt item voor pups maar ook opgroeiende en volwassen honden kunnen baat hebben bij het gebruik van een bench. Een puppybench is perfect geschikt als ondersteunde hulp bij zindelijkheidstraining maar daarnaast kan een knus ingedeelde bench voor de hond ook een fijn plekje zijn in huis waar jouw viervoeter kan terugtrekken. Binnen ons assortiment kleine hondenbenches zien we verschillende materialen en maten, om je te helpen een goede keuze te kunnen maken voor jouw hond informeren we je graag over de voordelen van een hondenbench small en de mogelijkheden welke we je hierin kunnen bieden.

Hond, Gouden, Slaap, Cute, Puppy

Waar wordt een kleine honden bench voor gebruikt?

Honden benches ook wel draadkooien genoemd, wordt in vele gevallen gebruikt voor de zindelijkheidstraining van een pup. Door een hondenbench te gebruiken voorkom je ongelukjes in huis. Honden houden er niet van om hun eigen nestje te bevuilen zo ook met een bench, de hond zal hierdoor gestimuleerd worden de ontlasting op te houden. Bouw dit natuurlijk wel rustig op, het is niet aan te raden een pup voor lange tijd in de puppybench te laten verblijven. Hiernaast moet de puppybench een fijne plek zijn voor de hond, wanneer de hondenkennel gebruikt om de hond te straffen bij verkeerd gedrag dan geef je een verkeerd signaal af. Verderop kun je lezen hoe je een hondenbench tot een fijn plekje voor de hond kunt maken.

puppyren flavio

Ook voor jonge opgroeiende honden en volwassen honden kan een hondenbench klein gebruikt worden. Sommige honden vinden het fijn een eigen plekje in huis te hebben waar ze zich kunnen terugtrekken. Je kunt hiervoor kiezen voor een hondenmand maar sommige honden geven de voorkeur aan een (deels) gesloten ruimte, voor het geborgen en veilige gevoel. Een benchje is dan ook een goede keuze, kies een zwarte hondenbench en kleed deze aan met honden accessoires in mooie kleuraccenten, zo is de mooie hondenbench ook nog eens aanwinst in het interieur. In onze hondenwinkel vind je tevens mooie extra's voor de hondenkennel zoals benchkussens én hondendekentjes voor meer warmte en comfort.

Verschillende soorten als kleine bench voor de hond

Wanneer je op zoek gaat naar een hondenbench zie je verschillende modellen, kleuren én prijsklasse. Zwarte honden benche, opvouwbare bench, lichtgewicht bench en zelfs aluminium benches. Het verschil hierin zit voornamelijk in de kwaliteitsgraad van de materialen en de draaddikte van de draadkooi. Dit wil echter niet zeggen dat een goedkope hondenbench niet geschikt is voor jouw kleine hond. Sommige honden vinden het prima om een in een hondenbench te verblijven, voor honden welke de kleine bench zien als fijn plekje is een goedkopere lichtgewicht hondenbench prima. Ben je op zoek naar een puppy bench kies dan voor een iets zwaardere kwaliteit, een stevige hondenbench welke de energie en kracht van de pup de baas kan.

Maak van de hondenbench een postieve plek voor de hond

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is het niet aan te raden de hond in de hondenbench of puppybench te laten verblijven in de vorm van een straf voor slecht gedrag. Een hondenbench moet een veilige en fijne plek zijn voor de hond waar hij zich geborgen kan voelen en veilig. Gebruik je de hondenbench als strafplek dan zal de hond de bench gaan zien als een negatieve plek, dit moet je natuurlijk voorkomen. Door jouw pup of hond rustig te laten wennen geef je de tijd de hondenbench als fijn plekje te presenteren. Dit doe je door de hond eerst in de bench te laten verblijven met het deurtje dit, dit ga je langzaam opbouwen naar mate je ziet dat de hond rustig en fijn in de bench blijft liggen Plaats een fijn benchkussen of hondendeken in de bench voor het comfort en geef jouw hond een speeltje waar hij veilig op kan kauwen in de hondenbench. Het kauwen op een hondenspeeltje geeft rust aan de hond en hierdoor zal hij of zij sneller gewend en op zijn gemak zijn in de hondenbench. Wil je meer lezen over benchtraining, het kiezen van de juiste hondenbench of hoe je jouw pup of hond kunt vermaken in de hondenbench? Lees dan zeker eens onze blogs welke je kunt vinden aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je een kleine honden bench kopen?

Het voordeel van een kleine hond is dat een kleine bench vaak ook een goedkope hondenbench is. Het kleine formaat draadkooi biedt echter dezelfde voordelen als een grote draadkooi alleen dan in een klein formaat. In ons assortiment vind je verschillende modellen kleine benches voor honden, je shopt al een bench voor de kleine hond vanaf € 24,95. Een kleine hondenbench is geschikt voor kleine hondenrassen, denk hierbij aan bijvoorbeeld; honden bench voor chihuahua of een draadkooi voor de Franse bulldog maar ook handige opvouwbare benches zitten in het assortiment. Heb jij een pup of klein hondenras en vind je de ruimte van een kleine hondenbench toch te klein? In dit geval kun je overwegen een puppyren te plaatsen aan de hondenbench zodat de pup of hond toch voldoende ruimte heeft binnen zijn eigen plekje.

Toch een andere hondenbench nodig voor jouw hond?

Twijfel jij of een hondenbench klein hondenras geschikt is voor jouw hond? Lees dan eens onze blog; ‘Hoe kies je de juiste hondenbench?’ Hier vind je de juiste maten voor verschillende hondenrassen waaronder kleine hondenrassen. Is een kleine hondenbench toch te minimaal voor jouw hond? Bekijk dan ook eens onze andere benches in de categorie; alle hondenbenches. Vind je het leuk jezelf te verdiepen in honden, hondenrassen, het vermaak van honden, informatie over puppy's en verschillende leuke trainingen met de hond? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina. Hier vind je leuke én leerzame artikelen over honden. Of bekijk direct een van de hondenblogs zoals:

Hondenblog:  Kies de juiste hondenbench
Hondenblog:  De hond vermaken in de bench

0