• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondendeken

Hondendekens voor heerlijk comfort

Je herkent het vast, een lange dag gewerkt en in de avond plof je heerlijk op de bank samen met jouw hond én een heerlijk zacht dekentje. De warmte, het comfort en de gezeligheid draagt bij aan een heerlijke avond rust! Niet alleen wij maar ook honden houden van dit comfort. Een heerlijk hondendekentje waar jouw hond zich helemaal in kan verstoppen en kan genieten van de warmte. Speciaal voor deze knuffelaars hebben wij een assortiment samengesteld bestaande uit heerlijke zachte hondendekens met verschillende doeleinden.

Waarom een hondendeken?

Zoals hierboven al beschreven draagt een hondendekentje bij aan heerlijk comfort tijdens het rusten, slapen of op een koude winteravond. Maar niet alleen comfort en warmte is een voordeel van een hondendekentje. Wist je bijvoorbeeld dat honden zich veiliger voelen wanneer ze ondergestopt in de mand kunnen liggen? De geborgenheid welke een hondendeken geeft voelt als een paar warme armen om het lichaam van de hond. De hond krijgt hierdoor een veilig en geborgen gevoel waardoor hij of zij veilig kan genieten van de nachtrust of een powernap. Een hondendeken zorgt er daarnaast natuurlijk voor dat jouw meubels langer schoon blijven van honden haren. Hondendekens kunnen dan ook perfect gebruikt worden om meubels te beschremen.

Kenmerken van onze hondendekens

Een hondendeken is vaak gemaakt van zacht materiaal. Zo heeft je hond altijd een aangename plek om languit te gaan liggen. Een hondendeken is dan ook zeker geschikt voor op de koude vloer. Daarnaast is de hondendeken gemakkelijk uit te wassen waardoor nare geurtjes voorkomen worden. Gebruik de hondendeken om je bank te beschermen tegen hondenharen, vlekken en krassen. Een hondendeken op de bank voorkomt ook dat de hond op andere plaatsen op de bank zal gaan zitten. Dit omdat je hond nu zijn of haar eigen plekje heeft.

Verschillende soorten hondendekens

Zoals ook bij onze hondenmanden, hebben de dekens binnen ons assortiment uiteinlopende doeleinden. De meest voor de hand liggende is natuurlijk comfort. Maar ook andere soorten hondendekens kunnen perfect worden gebruikt voor de hond. Denk bijvoorbeeld aan autodekens voor honden, een deken welke er voor zorgt dat jouw achterbank schoon blijft van vieze poten en haren. Een autodeken is perfect wanneer je regelmatig met jouw hond de bossen in gaat of speelt in het water. De autodekens in ons assortiment zijn gemaakt van nylon, deze materialen zijn eenvoudig schoon te maken. Hiernaast vind je soortegelijke hondendekens ook voor in huis, een speciaal deken voor op de bank of de favoriete stoel van jouw hond zorgt ervoor dat deze niet vies wordt of beschadigd.

Wil je advies of heb je vragen over onze hondendekens?

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor advies, tips of om simpelweg te overleggen welke keuze het beste is voor jou en jouw hond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies!

 

Menu