• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Update 31-03-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Jouw bestelling wordt ondanks de corona crisis dezelfde dag verzonden
Indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur.

Hondendeken

Hondendeken

Bij de aanschaf van een hond heb je verschillende honden benodigdheden nodig, zoals een hondendeken. Een hond als huisdier is natuurlijk niet zomaar iets. Er moet goed worden nagedacht over wat een hond allemaal nodig heeft, voordat de hond er is, en je met lege handen staat. Een hondendeken is een van de dingen die handig zijn om aan te schaffen. Je hond kan er fijn op liggen, maar ook eventueel vuil of viezigheid kan worden opgevangen in de deken. Twee vliegen in één klap! Een hondendeken zorgt ervoor dat je je hond overal kan laten liggen, zonder je druk hoeven te maken over de gevolgen. Kortom, een hondendeken in huis is een aanwinst.

Wanneer is een hondendeken handig?

Er zijn verschillende situaties waarin een hondendeken erg handig kan zijn. Wij noemen er enkele voor je op:

  • Voor op de bank. Een hondendeken bespaart je een hoop schoonmaakwerk als je hond hierop gaat zitten. Je zou je hond eventueel aan kunnen leren om alleen op de bank te springen als er een hondendeken op ligt.
  • Voor in de auto. Een hondendeken in de auto is ook erg handig. Bijvoorbeeld na een flinke wandeling met het baasje. Je hond is dan soms vies van het spelen en ontdekken. De autobekleding zou binnen ene mum van tijd vies zijn. Met deze deken kan jouw hond lekker op het gemak uitrusten.
  • Voor in de hondenmand. Soms kan het voorkomen dat een hondenmand alleen niet genoeg is om je hond warm te houden. In zo’n geval komt een hondendeken van pas.

Hondendeken kopen bij Huisdierplezier

Bij onze online dierenwinkel Huisdierplezier verkopen wij naast een hondendeken ook andere benodigdheden voor honden. En naast ons assortiment voor honden, bieden wij ook items voor andere huisdieren, zoals katten, knaagdieren en kippen. Neem ook hier gerust een kijkje.

Menu