• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenmand rechthoekig

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenmand rechthoekig

Ben je op zoek naar een fijne, comfortabele dierenmand voor jouw hond? Een heerlijke zachte plek voor jouw chichuahua in de vorm van een fluffy hondenmand, een stevige kunststof mand voor jouw herder of een heerlijke verkoelende hondenmand voor in de zomer? Bij Huisdierplezier weten we hoe belangrijk het is om een goede basis te bieden aan jouw hond. Een plek waar jouw hond zich kan terugtrekken op drukke momenten of zijn welverdiende rust kan pakken na een lange wandeling. 

Waar op letten bij de aanschaf van een hondenmand rechthoekig?

Alle honden zijn opzoek naar de eigen plek in het huis. Als baasje heb je de mogelijkheid om dit te realiseren met de hondenmand rechthoekig van Huisdierplezier. Ons  ruime assortiment telt meer dan 100 modellen hondenmand rechthoekig. De perfecte mand vinden voor jouw hond is nog een hele klus. Tijdens de aankoop van een hondenmand is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

  • De bouw van dehond: Je slaapt zelf ook niet graag in een te klein bed. Voor honden geldt hetzelfde. Een hond moet de mogelijkheid hebben om volledig uitgerekt in de mand te liggen. Zo voorkom je irritaties en frustraties bij de hond.
  • Honden op leeftijd: Honden die al een dagje ouder beginnen te worden kunnen last krijgen van gewrichten en moeite hebben met het opstapje van de mand. Koop bij oudere honden altijd een hondenmand rechthoekig met een lage instap. Ook is het mogelijk om een hondenmand rechthoekig te kopen met een anti-slip mat aan de bodem. Zo voorkom je een situatie waarbij de hond zijn evenwicht verliest en omvalt.
  • Jonge honden: Het is alom bekend dat jonge honden barsten van de energie en dit gedurende de dag los moeten laten. Jonge honden kunnen de hondenmand rechthoekig soms aanzien voor een speeltje en schade aanbrengen aan de mand en nog erger: aan zich zelf. Let bij de aanschaf van een mand voor een jonge hond op stevigheid van het materiaal, zodat ze het niet kapot kunnen maken.

De beste oplossing voor slopende honden

De beste oplossing om een hond te leren om niet te bijten in zijn hondenmand rechthoeking is om gebruik te maken van de speeltjes van Huisdierplezier. Wil je liever iets anders voor jouw hond? Een hondenfietsmand? Een hondentrapje voor de hond? Of een loopplank? Kijk dan nog even verder in de shop.

Menu