• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenmand rond

hondenmand rond

Opzoek naar de plek in huis waar jouw hond zich heerlijk kan ontspannen? Een hondenmand rond biedt hiervoor de uitkomst. De hondenmand rond biedt door zijn ronde omvang een veilig plek voor de hond waar hij/zij lekker kan relaxen.

Belangrijke zaken bij de aanschaf van hondenmand rond

Iedere hond verlangt naar zijn lievelingsplaats in huis en dit kun je realiseren met een van de ronde hondenmanden van Huisdierplezier. Uit een breed assortiment van ronde hondenmanden zit de perfecte mand voor jouw hond er tussen. Om de perfecte hondenmand rond te vinden is het verstandig om de volgende punten in het achterhoofd te houden bij de aanschaf van een hondenmand rond.

  • Het formaat van de hond moet overeenkomen met de mand. Een te kleine hondenmand rond kan het risico op slaapproblemen en gewrichtsproblemen verhogen. Wij adviseren je een mand aan te schaffen waarin de hond volledig gestrekt kan liggen. Dit zorgt ervoor dat de hond zelf een positie kan kiezen waarin hij/zij het comfortabelste ligt.
  • Bij de verschillende levensfase van de hond hoort een eigen mand. Jonge honden kunnen door hun speelse karakter de hondenmand nog wel eens verwisselen met een speeltje. Oudere honden moeten een mand hebben waar ze gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Ook is het mogelijk om een hondenmand rond aan te schaffen met anti slip aan de onderkant. Hierdoor kunnen eventuele risico’s met in en uit stappen worden vermindert

Huisdierplezier

Voor huisdierplezier is de gezondheid en veiligheid van jouw hond topprioriteit. Wij werken daarom alleen samen met leveranciers die in staat zijn om te leveren volgens onze hoge kwaliteitseisen. Iedere dag zijn wij met de leveranciers bezig om nieuwe artikelen te ontwikkelen en huidig assortiment te verbeteren. Jouw online dierenwinkel biedt naast ronde hondenmanden ook ovale hondenmanden, rechthoekige hondenmanden en kunststof hondenmanden.

Menu