• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Voer en Drinkbak

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Voer en drinkbakken voor honden

Binnen ons assortiment huisvesting binnnen is er natuurlijk ook nagedacht over het voeren en aanbieden van drinkwater voor honden. Een goede eetbak en drinkbak voor jouw hond is natuurlijk onmisbaar binnen de honden uitzet. Ben je op zoek naar een grote en sterke voerbak voor jouw bouvier of wil je een stijlvol mooi vormgegeven voerbakje voor jouw schnauzer? Ben je op zoek naar een drinkfontein voor jouw Jack Russel of een drinkbak voor de herder? Op het gebied van voerbakjes en drinkbakjes voor honden is de keuze enorm, mede hierdoor informeren wij je graag bij het maken van een goede keuze wanneer het gaat over jouw hond!

Premium Foto | Hongerige hond zit op de grond in de buurt van een voerbak en vraagt om eten. leuke staffordshire terriërhond die omhoog kijkt en om traktaties bedelt

Materialen van eetbakken en drinkbakken

Omdat de keuze enorm is, is het belangrijk goed te bekijken welke materialen aansluiten op jouw wensen. Waar wil je de bak bijvoorbeeld plaatsen? Is deze voor buiten of binnen gebruik en misschien zeker zo belangrijk ben je op zoek naar een functionele voerbak of een stijlvolle voerbak? Graag adviseren we je in de mogelijkheden op het gebied van voer en drinkbakken voor honden.

Kunststof voerbakken De meest voorkomende voerbakken zijn gemaakt van kunststof. Dit materiaal is sterk en kan tegen een stootje, maar is daarnaast ook erg makkelijk schoon te houden. De meeste kunststof voerbakken kunnen makkelijk gewassen worden in de vaatwasser en zijn hierna direct klaar voor gebruik. Kunststof voerbakken zien we in vele maten, vormen en kleuren. Vaak worden kunststof bakken ook gecombineerd met een binnenbak van RVS een antisliponderzijde tegen schuiven en krassen op de vloer.

Houten voerbakken Ook een houten voerbak behoort tot de mogelijkheden. Deze bakken zijn niet alleen functioneel, maar geven ook nog eens een mooie uitstraling. Houten voerbakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten en worden vaak gecombineerd met een RVS binnen bak. De houtenvoerbakken kunnen niet worden schoon gemaakt in een machine. Echter kan dit wel met de binnenbak welke eenvoudig uit te nemen is.

Stenen voerbakken Stenen voerbakken zijn zeer handig wanneer jouw hond zijn bak zo nu en dan rond duwt in de kamer. Sommige honden houden er simpelweg van om te spelen met de voerbak, een zwaardere bak is dan aan te raden. Door het gebruik van steen is het voor de hond een stuk moeilijker deze om te duwen. Stenen voerbakken zijn daarentegen wel gevoeliger voor breuk, je kies dan ook bij voorkeur een stevige stenen bak en geen dun materiaal. Stenen voerbakken zijn ook verkrijgbaar in een dubbele bak, waarmee je bijvoorbeeld meerdere honden kunt laten eten uit één bak.

Anti schrok voerbak Sommige honden staan erom bekend om de voerbak binnen een halve minuut leeg te eten. Door het schrokken wordt het voer onvoldoende gekauwd en hapt de hond veel lucht naar binnen, wat lichamelijke ongemakken kan veroorzaken. Een anti schrok bak is voor deze honden een echte uitkomst. Door de structuur en obstakels in deze voerbakken is het onmogelijk voor de hond te snel te eten. Hiermee beperk je het schrokken wat beter is voor de hond. Antischrok bakken voor honden zijn verkrijgbaar in meerdere materialen, maar bestaand vaak uit een combinatie van kunststof en rubber. Deze bakken zijn eenvoudig schoon te maken en te houden.

Kunststof drinkbakken Ook voor het aanbieden van drinkwater zien we vaak dat er gebruik wordt gemaakt van kunststof bakken. Simpelweg omdat deze bakken makkelijk schoon te maken zijn, minder koel aanvoelen voor de hond (in tegenstelling tot bijvoorbeeld staal) en in vele kleuren beschikbaar zijn. Zorg te allen tijde dat jouw hond zuiver en fris drinkwater tot zijn of haar beschikking heeft.

 

 

Drinkfonteinen voor honden Fonteinen zijn niet alleen handig in gebruik, ze dagen jouw hond ook uit meer te drinken. Een fontein is dan ook zeker een aanwinst voor honden welke slecht drinken of het drinken nog wel eens vergeten door hun enthousiasme. Drinkfonteinen functioneren op stroom en hierdoor ontstaat de mogelijkheid om het water rond te pompen. De meeste drinkfonteinen zijn voorzien van een filter welke het water zuivert en zijn eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser door het gebruik van kunststoffen.

Drinksilo’s voor honden Wil je jouw hond voor langere tijd voorzien van fris water? Dan is een silo voor drinkwater een goed idee. Deze drinkbakken maken gebruik van een reservoir welke er voor zorgt dat de drinkbak continue wordt aangevuld. De drinkbakken met reservoir zijn eenvoudig in gebruik.

Advies vragen of tips?

Ben je op zoek naar een eetpot of drinkpot voor jouw hond en ben je nog niet helemaal uit jouw keuze? Dat begrijpen we, de keuze is enorm. Wij willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze, neem dan ook gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Ook voor het leukste hondenspeelgoed, hondenmandjes en prachtige hondenhokken ben je bij ons op het juiste adres, kortom wil je jouw hond verwennen met nieuwe producten? Kijk dan zeker ook eens naar onze hondenwinkel.

Menu