• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Drinkbakken

Honden drinkbakken

Buiten de aanschaf van een hondenbak, is het natuurlijk van groot belang dat je ook honden drinkbakken thuis heeft staan. Net als wij, moeten ook dieren kunnen drinken wanneer ze dorst hebben. En dan hebben we het niet over het plasje water op de grond, maar over een systeem waardoor de hond heerlijk fris water kan drinken.

Hond, Drinken, Water, Dorst, Aengel

Verschillende soorten honden drinkbakken

Allereerst moet je een keuze maken in wat voor soort honden drinkbakken je geïnteresseerd bent. Zo zijn er de traditionele honden drinkbakken. De honden drinkbakken die er praktisch hetzelfde uitzien als de etensbak, en kan hier dus mooi op worden afgestemd. In ons assortiment voer en drinkbakken vind je doorgaans kunststof drinkbakken, maar ook een keramieken drinkbak behoort tot de mogelijkheden. Sommige honden hebben er 'een pootje van' te gooien of duwen met een drinkbak. In dit geval is het aan te raden te kiezen voor een zwaardere drinkbak waarbij jouw hond geen kans maakt om de bak (met water!) over de vloer te gooien. Heb je meerdere honden in huis? Kies dan voor een drinkbak welke voldoende ruimte geeft aan jouw honden, maar welke ook op een warme dag voldoende drinkwater bieden aan alle dieren in huis. Ben je bang dat jouw hond toch morst tijdens het drinken en wil je jouw vloer hiervoor beschermen? Kies er dan voor een honden placemat te plaatsen onder de waterbakken. 

Een nieuw systeem…

Een geheel nieuw systeem is het niet, we zijn er al langer mee bekend. Wel is het een flinke vooruitgang op de traditionele honden drinkbakken. Een drinkfontein voor honden, te vinden onder de honden drinkbakken. Een drinkfontein zorgt ervoor dat jouw hond of zelfs honden 24 uur per dag schoon en gezuiverd drinkwater hebben. Een juweeltje onder de honden drinkbakken. Het water is in deze fontein constant in circulatie en wordt voortdurend gezuiverd waardoor het water wat jouw hond binnen krijgt altijd schoon is. Zeker op dagen dat jouw hond veel drinkt, denk aan de zomer, is het aan te raden te kiezen voor een drinkfontein voor honden. Hieronder zie je een van onze drinkfonteinen voor honden.

 

 

Hulp bij het uitzoeken van de juiste honden drinkbakken

Ben je benieuwd welke soort honden drinkbakken bij jouw hond passen? Dan helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze. Tegen lage verzendkosten bezorgen wij jouw bestelling bij je thuis. Niet alleen zijn de lage kosten zo aantrekkelijk, ook zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 2 dagen bij je thuis is. Niks is zo vervelend als lang moeten wachten op een bestelling. Mochten de honden drinkbakken je uiteindelijk toch niet bevallen? Dan mag je ze gewoon retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug. Heb je hier vragen over? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.