• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Update 23-5-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Uw bestelling wordt maandag verzonden

Anti Schrokbak

Anti Schrokbak

Een Anti Schrokbak is bedoeld voor honden die enorm snel hun hondenbak leegeten. Enkele gevolgen van het snel leegeten van de voerbak zijn overgewicht en winderigheid. Om te voorkomen dat je hond de hondenbak in een keer leeg schrokt, kun je een Anti Schrokbak aanschaffen. Een Anti Schrokbak zorgt voor wat meer uitdaging tijdens het eten. Met behulp van groeven of puzzels kan een Anti Schrokbak ervoor zorgen dat je hond zijn bakje niet zo een twee drie leeg kan eten.

Voordelen van de Anti Schrokbak

Er zitten veel voordelen verbonden aan de aanschaf van een Anti Schrokbak.

  • Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk dat je hond zjin bak minder snel leeg heeft gegeten.
  • Een Anti Schrokbak draagt bij aan de natuurlijke kauwbehoefte die honden hebben.
  • Een Anti Schrokbak zorgt voor stimulatie van de hersenen.
  • De voerbakken zijn makkelijk schoon te maken.

Let er wel op dat je hond niet gefrustreerd raakt door de Anti Schrokbak. Wanneer het te lastig is voor honden om bij hun eten te komen, kan dit leiden tot frustratie en eventueel sloopgedrag. Tast dus eerst even af hoe jouw hond met zijn of haar nieuwe Anti Schrokbak omgaat. Het is prima om je hond te verwennen met een nieuwe accessoire, maar wees je ervan bewust wat je hond wel en niet aankan.

Anti Schrokbak kopen bij Huisdierplezier

De aanschaf van een Anti Schrokbak kun je natuurlijk doen bij Huisdierplezier. Onze online dierenwinkel staat graag voor je klaar op het gebied van onder andere hondenbenodigdheden. Voor vragen of advies vragen wij je vriendelijk contact op te nemen met de klantenservice. Met onze kennis en ervaring zullen wij je te woord staan. De contact informatie is te vinden onder het kopje ‘Contact’, of rechts onderaan de pagina.