• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Huisvesting Buiten

De buiten huisvesting van jouw hond!

Ook voor de huisvesting van jouw hond in de buitenlucht hebben wij een geselecteerd assortiment aan te bieden. Want ook voor honden welke buiten verblijven bestaan er natuurlijk basis behoeftes. Niet enkel voor de echte waakhonden welke vaak worden gehouden ter bescherming van het erf, maar ook voor honden welke er gewoon van houden om zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen zijn er vele items binnen ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hondenhok welke ervoor zorgt dat jouw hond het ook tijdens koudere dagen warm heeft. Maar ook voor een mooi outdoor hondenkussen ben je aan het juiste adres bij Huisdierplezier.nl. Speciaal voor honden welke buiten worden gehouden hebben wij een assortiment geselecteerd met de juiste materialen voor buiten gebruik.

Duitse Herder, Zwart Bruin, Liegen, Weide, Zomer

Om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden binnen ons assortiment hebben we deze opgedeeld, zo kun je makkelijk door het assortiment shoppen!

HondenhokHonden welke het gehele jaar buiten verblijven hebben een heerlijke dikke wintervacht in de koudere periode van het jaar. Echter is het alsnog van belang dat jouw hond een veilig plek heeft buiten, waar hij of zij tocht en vocht vrij kan verblijven. Je kunt er ook voor kiezen een geïsoleerd buitenhok te gebruiken voor de huisvesting buiten van jouw hond. Ook hondenhokken gemaakt van geïmpregneerd tuinhout behoort tot de mogelijkheden. 

Outdoor kussenVoor een stukje extra comfort kun je jouw hond een heerlijk outdoor kussen bieden. Deze kussens kunnen eenvoudig buiten worden gebruikt omdat ze water en vuil afstotend zijn en hierdoor eenvoudig schoon te houden. Een hondenkussen biedt niet alleen meer comfort, maar ook warmte. Met gebruik van een kussen ligt jouw hond namelijk niet op de directe vloer wat enorm scheelt in optrekkende kou uit de grond.

HondenluikenWanneer jouw hond zelf mag bepalen of hij buiten of binnen wil zijn kun je er voor kiezen een hondenluik te plaatsen. Op deze manier kan jouw hond zichzelf toegang verschaffen tot het huis. Er zijn verschillende soorten hondenluiken, ook hondenluiken met sensor of een chip kun je terugvinden in ons assortiment.

HondenrenEen hondenren is een uitkomst wanneer jouw hond graag de benen neemt wanneer hij buiten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jonge pup welke nog moet leren in de tuin te blijven. Hondenrennen zijn er in vele maten en gemaakt met verschillende materialen. Ook kun je door ons een hondenren laten maken van geïmpregneerd tuinhout. Wil je de mogelijkheden hiervan bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over de huisvesting van jouw hond?

Wil je meer informatie over het houden van honden, het huisvesten van honden of de verzorging van jouw lieve viervoeter? Lees dan eens deze blog: Wat komt er kijken bij de komst van een pup? Of: Hoe verzorg je een hond?  Onze deskundige medewerkers helpen je met alle liefde met jouw vragen over het huisvesten en over alle honden benodigdheden! Ook voor het vervoeren van jouw hond hebben we verschillende handige hulpmiddelen, kijk hiervoor ook eens op onze pagina; Honden onderweg 

Menu