• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestellingen op werkdagen voor 13:00 geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden!

Hondenhokken Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrije hondenhokken voor buiten

Leeft jouw hond buiten het gehele jaar of enkel in de zomermaanden? Ben je op zoek naar een fijn verblijf waar jouw hond in de buitenlucht kan verblijven, veilig, onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de werkplaats van Voldux worden onderhoudsvrije hondenhokken geproduceerd welke er voor zorgen dat jouw hond droog en veilig buiten kan verblijven in een comfortabel én onderhoudsvrij hondenhok. Hiernaast worden de hondenhokken uit eigen werkplaats tot in de puntjes en in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. Op deze manier biedt je niet alleen een prachtig verblijf aan jouw viervoeter, het hondenhok is ook een aanwinst voor de tuin. Lees snel verder en bekijk de mogelijkheden voor een maatwerk hondenhok naar jouw wensen!

Hoofdmateriaal van onderhoudsvrije verblijven

De hondenhokken van Voldux staan voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Deze hondenhokken, welke met de hand worden geproduceerd, hebben hierdoor een levensduur van 10 tot 15 jaar en vragen geen onderhoud. Dit alles is te danken aan de materiaal keuze van deze luxe en grote hondenhokken voor buiten. De hondenhokken uit onze eigen collectie zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen.

Hondenhok hout soorten. Het grootste deel van onze collectie buiten hokken voor honden is gemaakt van geïmpregneerd hout. Er zijn twee manieren om hout te behandelen tegen weersinvloeden, dit kan zowel machinaal onder druk maar ook door het hout te dompelen. Deze laatste methode is goedkoper maar zorgt ervoor dat het impregneermiddel niet helemaal doordringt in het hout waardoor in feite enkel het buitenste deel van het hout behandeld wordt. Dit is effectief voor even maar helaas niet op langere termijn. Wij kiezen er dan ook voor onze hondenhokken enkel te vervaardigen uit onder druk geïmpregneerd hout, hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen voor onze klanten én hun huisdieren.

Hondenhok materiaal dikte. Veel hondenhokken voor buiten zijn gemaakt van plaatmateriaal. Op deze manier is het mogelijk op vrij goedkope manier een grote ruimte te creëren voor de hond. Echter is plaatmateriaal vaak helemaal niet geschikt voor het huisvesten van een hond. De materialen zijn te dun bij harde wind, laten veel vocht door in het hok en zijn daarnaast niet bestand tegen scherpe hondentanden. Voor de luxe hondenhokken uit de Voldux collectie wordt gebruik gemaakt van sterke houten materalen, stevige dikke frames voor het hondenhok en een goede afwerking met rabatdelen. Ter vergelijking plaat materiaal heeft een dikte van ongeveer 10 mm en rabathout heeft een dikte van ongeveer 1,8 cm dit verschil is dus aanzienlijk.

Afwerking van hondenhok. Ook voor de afwerking van het hondenhok is het belangrijk dat er goede materialen gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dakafwerking van een hondenhok. Een hondenhok met dak kan gemaakt worden van hout, dit sluit af en houdt de hond zeker wel even droog. Maar wanneer de hond altijd buiten verblijft wil je natuurlijk zo min mogelijk vocht in het hok. Een goede afwatering is dan zeker belangrijk, de Voldux hondenhokken zijn voorzien van daken bedekt met dakleer, wat ervoor zorgt dat jouw hond het gehele jaar door droog kan liggen in het hondenhok. De meeste hondenhokken zijn hiernaast voorzien van een opklapbaar dak waardoor je altijd goede toegang hebt tot de hond en het hondenhok eenvoudig kunt schoonmaken.

Onze collectie hondenhokken voor buiten

Binnen ons standaard assortiment vind je meerdere hondenhokken van verschillende afmetingen en modellen. De hokken zijn alle gemaakt van onderhoudsvrije materialen, maar zijn gezien vorm verschillend. Op deze manier dragen ze alle de voordelen van een luxe hondenhok maar kun je het model afstellen op jouw wensen en die van jouw hond.

Hondenhok Boas Het grotere model Boas is voorzien van een ruim binnenverblijf. Het hok is voorzien van een open te klappen dak waardoor je altijd goed bij de dieren kunt maar het hok ook makkelijk schoon te maken is. Dit hok is gemaakt van geïmpregneerd hout en aan de binnenzijde bewerkt met betonplex. Welke een duurzame en sterke eigenschap heeft, goed tegen vocht kan en eenvoudig schoon te maken is. Dit hondenhok is perfect voor de zomermaanden maar kan ook op koude dagen een fijne comfortabel plekje bieden aan jouw hond.

Hondenhok Storm

Hondenhok Storm Het grootste standaard model in onze collectie, Hondenhok Storm. Dit ruime hondenhok is voorzien van een binnenruimte welke de mogelijkheid geeft aan de hond om heerlijk te rusten. Aan de buitenzijde bevindt zich een terras welke overkapt is en aan twee zijdes is gesloten, hiermee geef je jouw hond een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven in combinatie met een veilige thuishaven. Dit hondenhok met terras is naast comfortabel voor de hond ook een echte aanwinst in de tuin, het hondenhok heeft een stijlvolle uitstraling!

Hondenhok Naud

Hondenhok Naud Het hondenverblijf Naud is een luxe hondenhok voor buiten. Dit hondenhok is voorzien van een veranda, waar de hond heerlijk kan genieten van het buitenleven. Hiernaast beschikt het hok over een groot nachthok welke door middel van het deurtje aan de voorzijde en de ingang via de veranda goed te bereiken is. Dit hondenhok met terras is in de zomer ideaal door zijn terras en in de wintermaanden perfect door het nachtgedeelte. Hiernaast is het ook een eye catcher in de tuin, een winsituatie voor iedereen dus!

Maatwerk hondenhok laten produceren?

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrij, sterk en duurzaam hondenhok voor buiten maar vind je niet de juiste modellen? Bij ons is het mogelijk om jouw hondenhok zelf te ontwerpen. Onze timmerman gaat graag een uitdaging aan om het verblijf totaal naar jouw wens samen te stellen. Wil je een uitloopruimte met ren? Dit is mogelijk! Gaat jouw voorkeur uit naar een hondenhok met plat dak? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw maatwerk hondenhok. 

De voordelen van een Voldux hondenhok

Wij zijn ons ervan bewust dat het aankopen van een luxe hondenhok een hele uitgave is. Je wilt immers het beste voor jouw huisdier maar natuurlijk ook waar voor je geld. Onze hondenhokken hebben een goede prijs kwaliteit verhouding, graag zetten we de voordelen van onze verblijven dan ook even op een rijtje voor je: 

  • Duurzaam: De hondenhokken van Voldux hebben een gemiddelde levensduur van 10-15 jaar
  • Garantie : Door het vertrouwen in de vakmannen van Voldux kunnen wij 2 jaar garantie bieden
  • Onderhoudsvrij : Onze luxe hondenhokken vragen geen onderhoud naast de schoonmaak
  • Maatwerk : We kunnen aan vrijwel elke wens voldoen
  • Comfort : Onze hondenhokken zijn ontworpen met oog voor comfort en veiligheid
  • Mogelijkheden : De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs een maatwerk hondenhok is mogelijk
  • Snelle levering : Veel hondenhokken kunnen we uit voorraad en vaak binnen 6 werkdagen leveren
  • Thuisbezorgd : Geen paniek over vervoer, wij komen het hondenhok bij je thuis bezorgen

Huisdierplezier is jouw online specialist!

Naast prachtige onderhoudsvrije hondenhokken kun je bij Huisdierplezier ook terecht voor andere hondenbenodigdheden. In onze hondenwinkel vind je een totaal aanbod voor jouw hond waar je naar hartelust kunt shoppen tussen de prachtige hondenmanden, overheerlijke hondensnacks en het leukste hondenspeelgoed! Niet alleen voor leuke hondenproducten kun je bij ons terecht, wij schrijven ook regelmatig leuke en/of informatieve blogartikelen over honden zoals;

Blog: "Hoe maak je een pup zindelijk?"
Blog: "Halsband of hondentuig?"
Blog: "Maatwerk dierenverblijf!"
Blog: "Hoe verzorg je een hond?"
Blog: 
"Populairste hondenrassen"
Blog: "Hoe kies je de juiste hondenbench?"

0

Menu