• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hondenluiken

Een hondenluik kopen

Iedereen kent ze wel, de meeste voor het gebruik door poezen en katers. Maar wist je dat er ook hondenluiken op de markt zijn welke jouw helpen in het dagelijkse leven? Onze hondenluiken zorgen ervoor dat jouw hond zelf kan bepalen of hij binnen of buiten wil verblijven op momenten dat jij dit wenst. Op deze manier geef je jouw viervoeter de vrijheid om naar buiten te gaan en zijn of haar energie kwijt te kunnen in de tuin. Wil je je viervoeter los laten in de tuin, maar mag hij niet overal komen kijk dan eens naar een hondenren.  

Soorten hondenluiken

De hondenluiken welke wij aanbieden zijn gebaseerd op het gebruik door zowel kleine als grotere hondenrassen. Zo vind je in ons assortiment grote hondenluiken die toegang bieden aan honden met een schofthoogte tot 63 centimeter. Om een beeld te vormen, honden met een dergelijke schofthoogte zijn onder andere;  de Akita, de Border Collie, de Boxer, Labrador of een kleine Mechelse Herder. Maar ook voor kleinere hondenrassen zijn er hondenluiken te vinden in ons assortiment. Naast de afmeting van een hondenluik bestaan er ook verschillende functies. Zo bieden wij hondenluiken aan welke enkel dienen als doorgang, maar ook hondenluiken met speciale afsluitingen behoren tot de mogelijkheden. Zo bieden wij hondenluiken aan welke meerdere standen hebben waardoor jij als baasje kunt bepalen wanneer jouw hond naar buiten of juist naar binnen kan komen. Wil je je hond een speciaal plekje in de tuin geven dan bied een outdoor kussen de oplossing. 

Bevestigen van een hondenluik

Onze hondenluiken worden geleverd met een duidelijke handleiding waarmee je het luik stap voor stap kunt plaatsen in een deur. Ook zijn er hondenluiken beschikbaar welke geschikt zijn voor muren of zelfs glazen deuren. Kijk goed naar de dikte van de deur en de mogelijkheden dat het luik heeft voor bevestiging. Heb je vragen over het kiezen van het juiste luik voor jouw hond? Of heb je vragen over het monteren van jouw hondenluik? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Bekijk ook eens onze andere buiten producten voor je hond. 

Menu