• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Voeding & Verzorging

Hondenshampoo

We vragen ons allemaal wel eens af welke hondenshampoo nou geschikt is voor onze trouwe hondjes. De grootste fout die mensen maken is te denken dat de shampoo die we zelf gebruiken, ook te gebruiken is voor onze honden. Helaas is dit dus niet het geval.

De juiste hondenshampoo

Kijk allereerst goed naar wat uw hond nodig heeft en laat u niet te snel verleiden door woorden als ‘verzachtend’ en ‘glanzend’. Deze woorden trekken de aandacht maar misschien heeft uw hond wel last van schilfers, dan kunt u hier met een hondenshampoo goed op inspelen. Hoe vaak u uw hond wast is geheel afhankelijk van de levensstijl van uw hond en u. Komt uw hond vaak buiten en speelt hij of zij liever in de modder dan binnen te liggen in het hondenhok? Dan kan het gebeuren dat u uw hond net iets vaker moet wassen met hondenshampoo dan andere hondenbezitters.

Positieve effecten van hondenshampoo

Door gebruik te maken van de juiste hondenshampoo zult u zien dat uw hond hier zichtbaar van zal opknappen. Dit zal zich uiten door een glanzende en extreem zachte vacht. Wel zijn er verschillende soorten hondenshampoo. De verschillende soorten zult u moeten analyseren om er zo achter te komen welke hondenshampoo nu het beste bij uw hond past. Zijn er veel verschillende soorten? Dan helpen wij u graag een handje mee!

Voordelen van Huisdierplezier

Een product bestellen bij Huisdierplezier is echt een feestje. Niet alleen hanteren we de laagste prijzen voor hondenshampoo zodat u voor hetzelfde geld meer leuke goederen, zoals honden accessoires voor uw hond kunt kopen. Ook vinden we het erg belangrijk dat u binnen 2 dagen uw bestelde hondenshampoo in huis heeft. Zeker wanneer u bijvoorbeeld net een puppy in huis heeft. U kunt dan niet nog een week wachten op de benodigdheden. Mocht het product na levering toch niet bevallen om welke reden dan ook, dan mag u het gewoon terugsturen en storten wij uw geld weer terug. Heeft u vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of neem eens een kijkje op de website en bij de andere honden benodigdheden. We hebben een breed assortiment aan artikelen zoals een hondentuig, hondenbench of lekkere snacks!

Menu