• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst dezelfde dag verzonden

Hondenshampoo

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hondenshampoo

Op zoek naar een nieuwe fles hondenshampoo? Bij Huisdierplezier kan je deze al verkrijgen vanaf €5,40,-. Het is soms nodig om je hond te wassen, bijvoorbeeld wanneer de vacht van je hond vies is. Het kan ook gebeuren dat je hond last heeft van huidproblemen waardoor zijn huid wat vaker gewassen moet worden met hondenshampoo. Je kan je hond als hij niet te groot is gewoon in je badkuip wassen, bijvoorbeeld nadat hij ergens in de modder heeft gespeeld. De vacht van je hond moet je nooit met mensenshampoo wassen, want de zuurgraad van de mens is heel anders dan die van een hond.

Hondenshampoo gebruiken

Helaas zijn er altijd wel honden die het niet zo leuk vinden om gewassen te worden met hondenshampoo. Een oplossing hiervoor is het trainen van je hond vanaf jongs af aan, zodat je hond niet bang wordt voor het wassen met hondenshampoo. Zorg ervoor dat het water op een goede temperatuur is en dat je hond niet kan zomaar kan uitglijden in het bad. Om te wassen kan je je het beste je hond eerst helemaal nat maken en daarna kan je je hond in gaan soppen met de hondenshampoo. Wanneer je dit doet totdat je hond helemaal schoon is, hoef je hem alleen nog maar af te drogen en dan is je hond weer helemaal schoon!

Er zijn verschillende soorten hondenshampoo te vinden in ons assortiment. Dat komt omdat elke hond, net als bij een mens, een andere huid kan hebben dan een andere hond. Daarom moet je goed kijken welke hondenshampoo jouw hond nodig heeft. Daarnaast zijn er ook verschillende geuren verbonden aan onze hondenshampoo flessen. Kies een geur uit die je lekker vindt ruiken!

Hondenbenodigdheden bij Huisdierplezier

Naast verschillende soorten hondenshampoo, verkopen wij nog veel meer andere producten voor honden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze hondenvoer met bijbehorende hondenvoerbakken pagina of bekijk bijvoorbeeld eens onze hondenhokken.

Menu