• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Honden Beloningssnoepjes

Beloningssnoepjes voor de hond

Ga jij met jouw pup op hondentraining of wil jij jouw opgroeiende hond nieuwe vaardigheden leren? Dan zijn een aantal dingen belangrijk; geduld, consequentie, een positieve benadering én snacks. Honden welke op een positieve manier getraind worden of pups welke opgevoed moeten worden werken harder en met meer plezier mee aan de training wanneer er snacks in het spel zijn. Een trainingssnack kan dus gebruikt worden voor het positief belonen van goed gedrag of wanneer jouw hond een oefening naar behoren heeft uitgevoerd. Wil jij jouw hond op een positieve manier opvoeden, opleiden of trainen? Zorg dan dat je altijd voldoende hondensnacks op zak hebt. Op deze pagina vind je alle informatie over ons assortiment trainingssnacks voor honden.

Voedsel, Hond Snack, Huisdier, Hond

Het nut van een goede trainingssnack

Een hondensnoepje wordt veelal gebruikt tijdens puppytraining. De reden hiervoor is voor de hand liggend, honden welke positief benaderd worden werken harder, je bouwt hierdoor een betere band op met de hond. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn voor de hond wanneer hij beloond wordt voor zijn harde werken. Wel is het belangrijk dat je kiest voor de juiste hondensnack voor de training. Hieronder leggen we je uit welke soorten hondensnacks geschikt zijn voor het trainen van jouw pup, opgroeiende of volwassen hond.

De beste snacks voor hondentraining

Om de juiste keuze te maken voor een trainingssnack dien je rekening te houden met een aantal factoren. Zo mag de snack niet te groot zijn, moet hij licht verteerbaar zijn en is het van belang dat je geen snacks geeft welke voorzien zijn van toegevoegde suikers. Hieronder een aantal punten waarop je moet letten bij het aankopen van hondensnoep voor trainingen:

Kies voor de juiste ingrediënten.  Zeker voor opgroeiende honden is het van belang dat je de juiste snack koopt. Sommige honden kunnen slecht tegen granen, zeker wanneer de granensnack ook gluten bevat kunnen honden met een allergie last krijgen na het eten van de snack. Heeft jouw hond veel last van huidirritatie? Dan kan een granen of glutenallergie hiervan de oorzaak zijn. Veel van onze trainingssnacks zijn daarom glutenvrij, dit zorgt ervoor dat ook honden met allergieën deze hondensnacks kunnen verdragen. Let op met allergien en intolerantie. Ook kan een hond een intolerantie hebben tegen een bepaald eiwit zoals kip of rund. Als dat het geval is kun je kijken naar onze hypoallergene hondensnacks. De hoeveelheid suikers in een hondensnacks is ook belangrijk om naar te kijken. Net zoals wij mensen hebben honden een zwak voor zoete etenswaren maar dit is niet direct goed voor de gezondheid van jouw hond. Jouw hond mag best af en toe een lekkere zoete snack maar voor trainingen is het aan te raden te kiezen voor een hondensnack zonder toegevoegde suikers, gezonde hondensnoepjes dus. Op deze manier zorg je ervoor dat de verdiende snacks geen negatieve invloed hebben op de gezondheid van jouw hond.

Hond, Dierlijke, Puppy, Huisdier

Kies voor de juiste verteerbaarheid.  Omdat een trainingssnack gegeven wordt tijdens bijvoorbeeld de puppytraining wil je voorkomen dat de hond last krijgt na het eten van de snack. De ene hond heeft gevoeligere darmen dan de andere. Overgeven na het eten van een snack is een teken dat de hond de snack niet goed kan verteren. Voornamelijk varkensvlees is moeilijker te verteren dan andere vleessoorten. Kies dus bij voorkeur een hondensnack welke makkelijk te verteren is en waarbij jouw hond geen last krijgt van darmklachten. Kies hiernaast de juiste hardheid van een trainingssnack.  Tijdens de training van de hond is het ook belangrijk dat deze de trainingssnack snel kan opeten. Een hondenbot ter beloning is natuurlijk niet handig als vervolgens de gehele puppyklas staat te wachten. Een trainingssnack moet eigenlijk een klein hapje zijn, een hondenkoekje of hondensnoepje maar ook zacht verteerbare snacks zoals vissnacks voor honden kunnen gebruikt worden in kleine stukjes tijdens de training.

Geschikte snacks voor hondentraining.  Ben je op zoek naar een honden trainingssnoepjes voor jouw pup tijdens de puppytraining. Kies je dus het beste voor een zacht verteerbare hondensnack. Zeker honden welke nog niet het kaak en kauw vermogen hebben zoals pups moeten nog leren kauwen en de kracht van de kaken moet nog toenemen. Kies voor het trainen van pups bijvoorbeeld: hondensnacks gemaakt van organen zoals long of lever of kies voor een hondensnack gemaakt van gedroogde vis. Ook hondenstrips, gemaakt van gedroogd vlees zijn snacks welke gebruikt kunnen worden. Deze hondensnack strips zijn zacht en kunnen eenvoudig kleiner gebroken worden. Zeker voor pups welke nog veel moeten leren is het gebruik van een lekkere snack aan te raden, vaak zijn de snacks met sterke geur de beste keuzes in dit geval. Het zorgt voor meer stimulatie tijdens de puppycurus of cursus van jouw opgroeiende of volwassen hond.

Hond, Puppy, Dierlijke, Bruin Wit Hond

Verschillende soorten hondensnacks

Naast beloningssnacks kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor andere soorten hondensnacks. Op het gebied van hondensnacks zien we een aantal verschillen. Zo vind je in ons assortiment hondensnacks welke speciaal zijn ontworpen voor de verzorging van de tanden, ook wel kauwsnacks genoemd. Maar ook hondensnacks welke jouw hond lekker bezig houden of verwennen op momenten dat ze alleen zijn. Hondensnacks kunnen ook prima gebruikt worden om verveling tegen te gaan bij afwezigheid van het baasje. Binnen ons assortiment zijn de hondensnacks verdeeld onder 4 categorieën:

Hondenkoekjes - Een lekker koekje voor tussendoor.
Hondenbeloningssnoepjes - 
Deze snacks zijn perfect ter beloning tijdens het trainen van de hond.
Verwensnacks - Kunnen perfect gebruikt worden om de hond te verwennen.
Kauwsnacks - Kauwsnacks voor honden zijn ideaal tegen verveling en dragen bij aan de tandverzorging.
Hondenbotten - Voor de echte kauwers onder de honden. Gaat verveling tegen en is goed voor de tandverzorging.
Natuurlijke hondensnacks - 100% natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen.
Hypoallergene hondensnacks - Voor honden met een intolerantie die ook af en toe wat lekkers verdienen.
Puppy snacks - Heerlijke snoepjes en kauwsnacks speciaal voor puppy's.
Snackpakketten - Onze snackpakketten zorgen voor langdurig snackplezier voor de hond en voor voldoende voorraad.

Huisdierplezier dé online dierenwinkel

Ben je op zoek naar een fijne online winkel voor honden? Dan ben je bij Huisdierplezier op het juiste adres. Huisdierplezier is dé hondenwinkel op het gebied van huisvesting van jouw pup of volwassen hond. Van hondenspeelgoed tot verzorgingsproducten, van heerlijke warme hondenmanden voor de wintermaanden tot verkoelende producten voor de warme Nederlandse zomers. Wist je dat onze producten vaak al binnen 1 werkdag in huis zijn? Bestel jij jouw hondensnacks voor 13:00 uur op een werkdag dan worden deze dezelfde dag nog naar je verzonden.Heb je na het lezen van de informatie vragen over ons assortiment? Wil je overleggen met een specialist op het gebied van hondenverzorging of wil je tips over het geven van hondensnacks? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij als jouw vragen over huisdieren.  

Huisdierplezier biedt meer voor jouw hond

Krijg jij binnenkort een pup in huis? Of heb je al een hond en wil je meer informatie opdoen of je kennis verrijken over honden? Wij schrijven regelmatig leuke hondenblogs waar je meer te weten komt over de verzorging van honden, de aanschaf van honden en wat je allemaal nodig hebt en leuke tips voor het vermaak van jouw viervoeter. Bekijk hieronder een van de hondenblogs of bezoek onze blogpagina:

Hoe verzorg je een hond?
Gezonde en veilige kauwsnacks voor puppies
Een hond als huisdier wat heb je nodig?
Het nut van dierenspeelgoed
Populaire hondenrassen op een rijtje
Fietsen met de hond
Hondentuig of hondenhalsband?
Op vakantie met de hond
Benchtraining voor de pup
Honden en warme zomerdagen