• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hypoallergene Hondensnacks

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hypoallergene snacks voor honden

Wat zijn dat nu precies, hypoallergene hondensnacks? Dat is heel gemakkelijk uit te leggen. Hypoallergene snacks voor honden zijn speciaal voor honden die een voedselallergie of intolerantie hebben. In deze snacks zitten eiwitten die afkomstig zijn van één dierlijke bron. Ook zijn dit dierlijke eiwitten die niet vaak voorkomen in snacks of voeding zoals vis, konijn, eend, lam, hert of zelfs kameel. Door deze snacks verklein je dan de kans dat de hond een allergische reactie krijgt.

Gedroogde rundvleespenissen in het hondenvat op het houten bord en wat  messen en groenten op de achtergrond. kauwsnacks voor gedomesticeerde honden.  | Premium Foto

Welke eiwitten geven dan sneller een allergische reactie en waarom?

Bepaalde dierlijke eiwitten worden in heel veel producten verwerkt. Denk hierbij aan rund, kip en varken maar ook gluten en granen. Als jouw hond een reactie geeft op een van deze dierlijke eiwitten is dat het allergeen. Als een hond een reactie vertoont als hij of zij iets gegeten heeft waar een eiwit inzit waar die niet tegen kan uit zich dit meestal in jeuk, diarree of roos. Voor de hond is dit heel erg vervelend waardoor het gedrag kan veranderen en je een minder vrolijke hond hebt.

Gelukkig is hier een oplossing voor. Neem hondensnacks en voeding waarin eiwitten zitten die niet vaak voorkomen. Zoals eerder genoemd hert, eend of kangoeroe. Zo kun je jouw trouwe viervoeter toch nog iets lekkers geven zonder dat daar problemen van komen. Zo zijn er hypoallergene hondenkoekjes, hondenbotten, kauwstaven en andere hypoallergene snacks voor honden.

Hypoallergene hondensnacks kopen bij Huisdierplezier

Een lekker hypoallergene snack is eenvoudig te bestelling bij Huisdierplezier. Als je eerst nog een vraag hebt kun je deze stellen via de chat op de webshop. Een werknemer zal je dan te woord staan en jou helpen bij het maken van een keuze. Als je de bestelling dan plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw maatje snel genieten van iets lekkers. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je een vraag maar wil je die liever stellen via de mail of telefoon? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Onze hondensnacks zijn ingedeeld in meerdere categorieën om het zoeken wat eenvoudiger te maken. Bij deze zetten we ze even op een rijtje:

- Hondenkoekjes - Een lekker koekje voor tussendoor.
- Honden beloningssnoepjes - Deze snacks zijn perfect ter beloning tijdens het trainen van de hond.
- Verwensnacks - Kunnen perfect gebruikt worden om de hond te verwennen.
- Kauwsnacks - Kauwsnacks voor honden zijn ideaal tegen verveling en dragen bij aan de tandverzorging.
- Hondenbotten - Voor de echte kauwers onder de honden. Gaat verveling tegen en is goed voor de tandverzorging.
- Natuurlijke hondensnacks - 100% natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen.
- Hypoallergene hondensnacks - Voor honden met een intolerantie die ook af en toe wat lekkers verdienen.
- Puppy snacks - Heerlijke snoepjes en kauwsnacks speciaal voor puppy's.
- Snackpakketten - Onze snackpakketten zorgen voor langdurig snackplezier voor de hond en voor voldoende voorraad.

Heb je nog meer spulletjes nodig voor jouw hond? Neem dan ook eens een kijkje bij onze hippe hondenkleding, warme hondenmanden of leuke hondenspeeltjes.

Voor de mensen die het interessant vinden om meer over honden te weten te komen hebben wij een aantal blogs geschreven zoals: Hoe verzorg je een hond?Alles wat je moet weten over de Mopshond en Fietsen met de hond.

Menu