• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Huisvesting

Huisvesting kat

Het is zover, je wil graag een kat. Je hebt er al een tijdje over nagedacht en hebt besloten dat je er klaar voor bent. Voor de komst van een huisdier moet je jezelf natuurlijk voorbereiden, verschillende kattenspullen zijn noodzakelijk bij het houden van katten, andere spullen voor katten zijn simpelweg leuk voor het vermaak van de kat. Je gaat druk op zoek naar alles wat je nodig hebt om de kat een fijn leventje te kunnen bieden en begint natuurlijk bij de huisvesting! Binnen onze kattenwinkel vind je dan ook alle kattenbenodigdheden welke je in huis moet hebben voor een kat, daarnaast vind je natuurlijk ook leuke extra's voor de kat.

Kat, Dier, Huisdier, Recreatie, De Krabpaal, Schattig

Wat heb je echt nodig in huis

Op het moment dat je een kat in huis haalt dien je een aantal kattenbenodigdheden aan te schaffen. Benodigdheden voor de kat welke zorgen voor een aangenaam thuis, een veilige en comfortabel plek waar de kat zich fijn voelt. Dit begint natuurlijk bij de basis katten spullen welke de kat nodig heeft in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan een slaapplek maar ook een plek waar hij of zij de behoeftes kan doen én een plek om zijn krabbehoeftes te botvieren. Hieronder vind je een overzicht van de aangeboden producten voor jouw kat. Heb je vragen over ons assortiment voor de kat? Neem dan gerust contact met ons op!

Een krabpaal, Krabplank, Krabton of Krabmeubel
Een kat heeft van nature de drang om te krabben. Hier hebben ze meerdere redenen voor zoals het rekken en strekken, voor ontspanning, het verzorgen van de nagels en het markeren van het territorium. Daarom is het plaatsen van een krabpaal, krabplank, krabton of krabmeubel een van de basis artikelen die je nodig hebt. Het plaatsen van bijvoorbeeld een krabpaal zorgt er ook voor dat de kat niet snel aan de meubels begint. Dat willen we natuurlijk sowieso voorkomen! In onze kattenwinkel vind je een groot én divers aanbod krabpalen: Krabpaal aanbieding, goedkope krabpaal, luxe krabpaal, extra grote krabpaal én zelfs houten krabpalen vallen onder ons aanbod krabpalen.

Krabpaal Charlton

Een kattenmand
Katten slapen heel er veel. Katten in het wild slapen om energie te sparen zodat ze alert zijn zodra ze een prooi moeten vangen. Dit is ook de reden waarom onze eigen lieve huiskatten zoveel slapen, het is natuurlijk gedrag.  Ook zijn ze liever actief in de ochtend of avond. Een fijne kattenmand voor die vele uren slaap is dus zeker van belang! Geef de kat een fijn plekje waar hij of zij zich terug kan trekken zodat ze voldoende kunnen rusten.

Kattenmand Zinzi Bell

Een kattenbak
De kat zal ergens zijn of haar behoefte moeten kunnen doen. Daarom is het belangrijk om een kattenbak aan te schaffen. Bij een kattenbak hoort natuurlijk kattenbakvulling zodat de nare geurtjes wegblijven en het vocht goed opgenomen kan worden. Heb je meerdere katten? Dan is het verstandig om te zorgen dat je voor iedere kat een eigen kattenbak plaatst in huis. Nog beter is om altijd één kattenbak meer te hebben staan dan de hoeveelheid katten. Katten zijn namelijk hele schone dieren die de kattenbak zullen vermijden als deze te vies is. Het komt voor dat ze dan gewoon ergens in huis hun behoefte doen en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Naast een kattenbak vind je in onze kattenwinkel natuurlijk ook de nodige kattenbakaccessoires

Kattenbak Trendy

Een kattenluik
Mag de kat van jou naar buiten en wil je niet iedere keer de deur open hoeven doen als de kat weer zit te miauwen voor de deur? Dan is het plaatsen van een kattenluik misschien een goede oplossing voor je! Er zijn meerdere varianten en kleuren verkrijgbaar, het is dus goed om te kijken wat je precies wil. Zo zijn er kattenluiken die je alleen open of gesloten kunt zetten. Maar ook kattenluiken waar meerdere opties op zitten. Zo kun je deze instellen dat de kat wel naar binnen kan maar niet meer naar buiten. Of wel naar buiten en niet meer naar binnen. Natuurlijk kun je ze ook gewoon standaard op open of gesloten zetten.

Catmate Kattendeur 304 Met Tweewegsluiting - Wit 20 Cm

Een drink en voerbak
Eten en drinken is natuurlijk een basisbehoefte. Het is daarom heel belangrijk dat je een drink en voerbakje aanschaft. Zorg ervoor dat je iedere dat het water ververst. Katten houden van stromend water. Daarom zijn er speciaal voor katten, drinkfonteinen. Drinkt je kat te weinig? Dan is het misschien een goed idee om een drinkfontein te proberen. Er is een kans dat de kat hier beter uit drinkt dan uit een standaard bakje. Bij Huisdierplezier is er veel keuze uit leuke voer en drinkbakjes voor jouw kat!

EETPOT KAT NALA KERAMISCH

Een duidelijk overzicht

Als je al het bovenstaande in huis hebt, heb je de basis artikelen in huis die je nodig hebt voor jouw kat. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt voordat je de kat op gaat halen. Het is voor de kat een hele happening en zal goed aan de omgeving moeten wennen om zich op zijn of haar gemak te gaan voelen. Het is daarom fijn voor de kat als alles wat nodig is al in huis klaar staat zodat er niet nog meer verandering komt in de eerste dagen dat de kat bij je woont. Binnen onze kattenwinkel vind je verschillende categorien waardoor je eenvoudig en snel kunt vinden wat je zoekt. Dit begint bij de basis benodigheden maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de extra's voor jouw kat of kitten, deze kun je vinden in de overige katten categorien in onze webshop.

Kat, Cyperse Kat, Binnenkat, Jonge Kat, Kitten, Huiskat

Bestellen bij Huisdierplezier

Alles gevonden wat je nodig hebt? Dan kun je de artikelen makkelijk en snel bestellen bij Huisdierplezier! Je kunt bij ons kiezen voor handige betaalmethodes zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving en Achteraf betalen. Als je op werkdagen voor 13:00 uur de bestelling plaatst wordt het pakket diezelfde dag nog verzonden. Zo heb je snel alles in huis voor jouw kat. Ben je niet te tevreden? Dan mag je de artikelen retourneren. Heb je meer advies nodig of heb je een vraag over een bepaald artikel? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail of telefoon. Zij zullen er alles aan doen om je op een goede manier te helpen!

Huisdierplezier biedt méér voor jouw kat!

Naast een groot assortiment leuke kattenspullen voor de huisvesting van katten vind je bij Huisdierplezier méér voor jouw kat. Denk hierbij aan leuk uitdagend kattenspeelgoed, heerlijke kattensnacks, goedkope kattenbenodigheden, leuke katten spullen in de aanbieding én alles voor onderweg met de kat! Maar ook informatie helpen we je graag, zo schrijven we regelmatig leuke blog artikelen waar je alles te weten komt over de verzorging van jouw kat, de leukste kattenspeeltjes, de perfecte kattenproducten én rasinformatie. Wil jij meer lezen over deze leuke huisdieren? Bekijk dan een van onderstaande blogs op onze blogpagina;

Blog : Hoe verzorg je een kat?
Blog:  Populaire kattenrassen
Blog:  Wat is de beste kattenbakvulling?
Blog : Populaire kattennamen!

Menu