• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Grote Kattenbak

Grote kattenbakken

Een van de basisbenodigdheden die je in huis moet halen voordat je de kitten of kat in huis krijgt is toch wel de kattenbak. Nu denk je, een kattenbak is toch gewoon een kattenbak? Daar is toch niet veel keuze in? Maar kattenbakken heb je in alle soorten en maten. Zo heb een kleine kattenbak, een grote kattenbak, een zelfreinigende kattenbak (meestal is dit een elektrische kattenbak), een open kattenbak, een dichte kattenbak of een kattenbak met zeef. Er zijn stiekem dus heel veel verschillende kattenbakken waar je een keuze uit moet gaan maken.

Kat-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Welke kattenbak past bij mijn kat?

Nu is het goed om te kijken naar wat voor soort kat je krijgt. Het spreekt voor zich dat als je een kat in huis krijgt die vrij groot wordt je gaat voor een grote kattenbak. Maar waar wil je de kattenbak gaan plaatsen? Heb je ergens een mooi plekje in een hoek, dan kun je kiezen voor een grote hoek kattenbak. Ga je de kattenbak plaatsen op een ander plekje dan een hoek dan kun je ook gewoon voor de gangbare kattenbak gaan. Staat de kattenbak in het zicht en vind je het belangrijk dat deze in het interieur past? Dan kun je kiezen voor een mooie design kattenbak. Vind je het niet belangrijk hoe de kattenbak eruit ziet dan kun je ook gewoon gaan voor een simpelere versie, dit scheelt namelijk ook vaak veel in prijs. Kies in ieder geval voor een kattenbak welke groot genoeg is voor jouw grote kat!

Kattenbak Loki Zwart

Een grote kattenbak bestellen bij Huisdierplezier

Je hebt de geschikte kattenbak gevonden voor bij jou in huis en bent van plan om over te gaan op bestellen. Doe dit dan bij onze online dierenwinkel! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal de kattenbak dezelfde dag nog verzonden worden. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Zo is er voor iedereen wel een passende manier van betalen. Als je eerst nog vragen hebt over de kattenbak die je gezien hebt, of wil je weten welke kattenbak het beste is voor jouw kat? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Dan kijken zij even met je mee om tot een goede beslissing te komen. Om het een beetje makkelijk te maken hebben we onze kattenbakken ingedeeld in meerdere categorieën:

- Kleine kattenbak
- Grote kattenbak
- Open kattenbak
- Dichte kattenbak
- Hoek kattenbak

Huisdierplezier biedt meer voor jouw kat!

Ben je op zoek naar meer kattenbenodigdheden? Neem dan ook eens een kijkje bij onze kattensnacks, kattenmanden, kattenluiken, kattentuigjes, katten transportboxen, kattenmeubels of krabpalen

Ook schrijven we regelmatig leuke en leerzame dierenblogs, waaronder natuurlijk blogs over katten! Lees hieronder een leuke blog en laat je inspireren voor jouw kat;

Blog : Hoe verzorg je een kat?
Blog:  Populaire kattenrassen
Blog:  Wat is de beste kattenbakvulling?
Blog : Populaire kattennamen!