• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kleine Kattenbak

Kleine kattenbakken

Voor een normale tot middelgrote kat is een kleine kattenbak prima. Dit is de standaard grootte die je het meest tegenkomt en ook het meest gekocht worden. Het is aan te raden altijd een kattenbak meer te nemen dan dat er katten in huis zijn. Heb je één kat in huis, neem dan twee kattenbakken. Het hoeven daarom ook niet altijd grote kattenbakken te zijn. Je kunt ook kiezen voor een grote kattenbak en een kleine kattenbak. Kleine kattenbakken hebben ook zo z’n voordelen. Zo kun je deze makkelijker verschut wegzetten zodat ze niet opvallen in je interieur. Er bestaan kasten waar je een kattenbak in kunt zetten zodat deze dan niet in het zicht staan, deze noemen ze een kattenbak kast. Echter passen hier meestal wel alleen kleine kattenbakken in.

Er zijn verschillende soorten kleine kattenbakken. Zo kun je kiezen voor een hoek kattenbak, een zelfreinigende kattenbak (dit noemen ze ook wel een elektrische kattenbak), een kattenbak met zeef of een design kattenbak. Zo is er altijd wel wat te vinden wat goed is voor jouw kat en wat er bij jou thuis in het interieur past.

Kattenbak-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Hoe leer je jouw kitten om de kattenbak te gaan gebruiken?

Super leuk, je krijgt een kitten in huis! Nu is het belangrijk dat deze meteen doorheeft waar de kattenbak staat en dat hij of zij deze moet gaan gebruiken. Meestal hebben ze dit heel snel door en hoef je er niet heel veel moeite voor te doen. Katten zijn van zichzelf heel schoon. Zodra je de kitten in huis hebt is het belangrijk dat je deze meteen eventjes bij de kattenbak zet. Kijk even wat de kitten doet, of deze zelf al door het deurtje durft te klimmen (als je een dichte kattenbak hebt). Als dit het geval is hoef je verder niet veel te doen als de kitten af en toe even bij de kattenbak te zetten. Vinden ze het deurtje in het begin nog een beetje eng? Dan help je ze een beetje door ze een paar keer zelf er doorheen te helpen. Meestal is dit al voldoende en vinden ze het nadat ze een paar keer geholpen zijn niet meer zo spannend.

Een kattenbak kopen bij Huisdierplezier

Om het een beetje makkelijk te maken hebben we onze kattenbakken onderverdeeld in meerdere categorieën:

Kleine kattenbak
Grote kattenbak
Open kattenbak
Dichte kattenbak
Hoek kattenbak

Mocht je niet op zoek zijn naar een kleine kattenbak dan kun je dus even bij onze andere kattenbakken kijken. Heb je de juiste gevonden? Dan is deze eenvoudig te bestellen bij onze online dierenwinkel. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je eerst nog wat vragen over welke kattenbak geschikt is voor jouw kat of over jouw geplaatste bestelling? Dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen er alles aan doen om jou te helpen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon.

Heb je nog meer artikelen voor jouw kat nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze krabpalen, krabplanken, kattenmanden, kattenspeeltjes, kattensnacks en katten verzorgingsartikelen.

Menu