• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenluik Chip

Kattenluik chip

Wil je graag een kattenluik plaatsen in de buitendeur maar heb jij geen zin om allemaal vreemde katten in je huis te krijgen? Dan is een kattenluik met chip een goede oplossing! Een kattenluik met chip werkt op de chip van de kat. Jouw kat moet dus gechipt zijn om deze te kunnen programmeren. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een unieke Cat Mate ID Disc als jouw kat niet gechipt is. Deze disc kun je aan de halsband van de kat bevestigen. Let er wel op dat deze ID disc apart verkrijgbaar is en niet standaard wordt meegeleverd. De Cat Mate kattenluik met chip 360 is te plaatsen in deuren en muren tot 85 mm. Echter is dit kattenluik wel uit te breiden met tunnelstukken. Deze tunnelstukken zijn los verkrijgbaar en vind je terug onder de categorie kattenluik onderdelen. Dit kattenluikje is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting. Dat betekend dat er meerdere mogelijkheden zijn zoals:

1: de kat kan naar binnen maar niet meer naar buiten.
2: de kat kan naar buiten maar niet meer naar binnen.
3: de kat heeft vrije doorgang en kan dus naar buiten en naar binnen.
4: het kattenluikje is geheel gesloten.

Het kattenluikje met chip moet geprogrammeerd worden. Dit kan gemakkelijk met een druk op de knop. Het LED lampje zal gaan knipperen zodra de microchip van de kat of de ID disc wordt gelezen. De kattenluik met chip heeft een doorzichtige flap, veel katten vinden dit fijn. Natuurlijk is het kattenluikje voorzien van een tocht en weersbestendige borstelrand zodat je hier geen last van krijgt. De kattenluik met chip is magnetisch afsluitbaar en is geschikt voor maximaal 30 katten.

Kat, Profiel, Tuin, Tijgerkat, Groene Ogen

Een kattenluik met chip kopen bij Huisdierplezier

Ben je overstag en wil je graag het kattenluikje met chip kopen? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog meer vragen hebt over de kattenluik met chip kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Is een kattenluik met chip toch niets voor jou? Dan kun je bij Huisdierplezier terecht voor nog veel meer soorten kattenluiken. Natuurlijk hebben wij nog veel meer katten benodigdheden. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze heerlijke kattensnacks, super leuke kattenspeeltjes of zachte kattenmandjes!

 

Menu