• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Kattenren

Jouw kattenren kopen bij Huisdierplezier

Katten zijn avontuurlijke dieren! Ze jagen, spelen, krabben en rennen er op los. Niet voor niets gaan katten graag op pad, zoekend naar avontuur. Maar het buitenleven is niet voor iedere kat weggelegd. Jouw raskat bijvoorbeeld die je simpelweg niet buiten durft te laten, een piepjonge kitten die de omgeving nog maar amper kent of jouw avontuurlijke boef die de buurt op stelten zet. Wil jij een veilige, comfortabele én uitdagende plek voor jouw kat realiseren? Dan is het gebruik van een kattenren een perfecte manier!

Jouw kat binnen houden?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat jouw kat niet buiten komt. Katten die in huis worden opgevoed en nooit buiten zijn geweest zijn hier in veel gevallen ook prima tevreden mee. Toch zijn er ook katten die simpelweg té veel drang hebben tot het natuurlijke instinct. Deze katten zoeken het avontuur op en hebben niet voldoende aan een krabpaal en een kattenspeeltje in huis. Zij hebben uitdaging nodig, willen op jacht én snakken naar het avontuur dat buiten ligt. Voor deze katten is een katten ren dé uitkomst. Hiernaast is een kattenren natuurlijk ook ontzettend leuk voor jezelf; zo kun je jouw kat zien in zijn natuurlijk habitat. Klimmend en klauterend door zijn kattenren!

Voorkom overlast in de buurt

Ondanks wij de liefde voor katten natuurlijk maar al te goed begrijpen, is dit niet voor iedereen zo. Want wellicht zit jouw buurman er helemaal niet op te wachten dat jouw kat regelmatig op jacht gaat in zijn hooischuur. Om te voorkomen dat jouw kat de achtertuin verlaat en voor “overlast” zorgt in de buurt dien je de achtertuin ontsnappingsvrij te maken. Met katten kan dit een behoorlijke uitdaging zijn weten we uit ervaring. Onze kattenrennen zijn overdekt en volledig gesloten, hiermee voorkom je dus dat jouw kat uit de ren komt. Hiernaast ben je er met een gesloten kattenren óók zeker van dat andere katten of (wilde/roof) dieren de kattenren betreden. Dubbelop profiteren!

Soorten kattenrennen bij Huisdierplezier

In onze kattenwinkel vind je een divers aanbod kattenrennen voor buiten. Op basis van jouw wensen én die van jouw kat kun je bepalen welke kattenren het beste bij jullie situatie past. Het is dus belangrijk te weten waar je de kattenren wilt plaatsen. Zo vraagt een kattenren op het balkon andere eigenschappen dan een kattenren voor de achtertuin óf zelfs een kattenren binnen. We gaan de verschillende opties bekijken hieronder;

Kattenren hout | Onze houten kattenrennen zijn duurzaam, luxe én vragen geen onderhoud. Dit komt omdat deze kattenkooi wordt gemaakt van onderhoudsvrije materialen; geïmpregneerd hout met een dikte van 16 mm. Dit hout biedt een lange levensduur van 10-15 jaar en geeft een stijlvolle natuurlijke uitstraling aan de achtertuin. Een kattenren aan huis van hout kan hiernaast op maat gemaakt worden, met een kattenren op maat kan je jouw meest ideale indeling ontwerpen en de beschikbare ruimte maximaal benutten.

Kattenren aluminium | Een kattenren van aluminium valt bij Huisdierplezier ook onder de mogelijkheden. Deze hoogwaardige kattenren wordt gemaakt van aluminium panelen afgewerkt met gegalvaniseerd gaas. Onze aluminium kattenkooi kan op maat worden gemaakt, waardoor je zeker bent van een prachtige duurzame kattenren waar je tientallen jaren plezier van hebt!

Gaaspaneel kattenren | De gaaspanelen kattenren biedt veel mogelijkheden, vraagt weinig onderhoud en is op te bouwen naar eigen inzicht, ruimte én behoeftes. De panelen zijn los te monteren en hierdoor is iedere gewenste afmeting te realiseren. Op deze manier creëer je dus eenvoudig een betaalbare kattenren in groot formaat. Deze panelen zijn hiernaast ook los verkrijgbaar hierdoor kun je de ren op later tijdstip altijd nog aanpassen of uitbreiden. Ideaal als veilige luxe grote kattenren voor buiten.

Ideeën opdoen en de mogelijkheden bespreken?

Ben jij op zoek naar een goede buitenruimte voor jouw kat en overweeg je een kattenren te kopen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden in onze kattenwinkel. Wil je graag advies en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag zodat jij een kattenren koopt die exact op jouw wensen én die van jouw katten aansluit. Wij bieden ook kattenrennen op maat, hierdoor is vrijwel alles mogelijk!