• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Krabplank

Krabplank

Ben je klaar met het gekrab van je kat aan je meubels? Bekijk dan eens een krabplank! Deze zijn bij Huisdierplezier al verkrijgbaar vanaf €13,95. Katten krabben erg graag en helaas maar waar doen ze dit dan ook vaak aan je meubels, waardoor je meubels snel omgetoverd worden tot een krabplank. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en om dat te voorkomen kan je een krabplank aanschaffen. Met een krabplank kan je je kat een eigen plekje geven om aan te krabben, terwijl een krabplank ook nog eens goed is voor zijn nagels.

bol.com | Flamingo Katten Krabplank Mawimbi Wave

Voordelen van een krabplank

Het grootste voordeel dat een krabplank met zich meebrengt is dat ze heel erg weinig ruimte in beslag nemen, zeker tegenover krabpalen (https://www.huisdierplezier.nl/katten/krabpaal/krabpalen) of krabtonnen (https://www.huisdierplezier.nl/katten/krabpaal/krabton). Deze producten zijn ook heel goed geschikt en hebben vaak leuke uitbreidingen zoals huisjes waarin je kat kan liggen, maar een krabplank is veel praktischer. Deze kan je namelijk op een gemakkelijke manier vastmaken aan een kast, muur, stoelpoot of iets dergelijks.

Een ander voordeel is dat je de plankjes op kunt hangen op een hoogte die je zelf kan bepalen. Het is goed voor een kat wanneer zij zich helemaal kunnen strekken, aangezien dat goed is voor hun spieren en ze zich daardoor beter kunnen ontspannen. Wanneer je een grote kat in een klein appartement hebt is het lastig om een grote krabpaal te hebben. Een kleine krabpaal is echter niet goed genoeg, dus dan is een krabplank een ideale uitkomst.

Andere kattenbenodigdheden

Naast een assortiment aan krabplanken verkopen wij natuurlijk ook nog andere kattenbenodigdheden. Denk hierbij onder andere aan kattenmanden en kattensnacks. Ook deze producten hebben een uitstekende kwaliteit, waardoor u lang gebruikt kunt maken van de producten. Dat is namelijk iets wat wij erg belangrijk vinden. De producten mogen weg voor lagen prijzen, maar aan de kwaliteit hoef je niet te twijfelen!

Menu