• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Drink en voerbak kat

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kattenvoerbak

Wij mensen eten van een bord, een kat eet uit een kattenvoerbak. Het is ook zo dat wij liever van een mooi stenen bord eten dan van een plastic wegwerpbordje. Om die reden hebben wij een heleboel prachtige kattenvoerbakken in ons assortiment opgenomen. Zo kan uw kat ook genieten van zijn of haar maaltijd!

Waar moet ik op letten als het gaat om een kattenvoerbak?

Een kattenvoerbak is natuurlijk onmisbaar wanneer u in het bezit bent van een kat. Vaak is een kattenvoerbak een product waar niet echt over nagedacht wordt bij de aankoop of tijdens het gebruik. Toch zijn er een aantal punten waar u op kunt letten:

 • Een kattenvoerbak moet altijd schoon zijn, de meeste voerbakken kunt u gewoon in de vaatwasser stoppen. Dit voorkomt dat uw kat allerlei bacteriën binnen krijgt
 • Controleer de kattenvoerbak regelmatig of dat deze niet stuk is. Wanneer er haakjes aan of scheurtjes in de voerbak zitten, kan uw kat zich hieraan bezeren.
 • Let op het materiaal van de bak, een kunstoffen bak kan bijvoorbeeld makkelijk omgegooit worden door uw kat.
 • Plaats de kattenvoerbak gelieve op een rustige plek. Dit vinden katten fijner en kunnen ze in alle rust hun maaltijd opeten. Voer daarnaast uw kat op vaste momenten, katten, hebben net als mensen, behoefte aan ritme.
 • Denk bij de aanschaf niet alleen aan een ‘normale’ kattenvoerbak, maar kijk ook eens of u bijvoorbeeld de Northmate catch voerbak voor de kat wat vindt.

 

Spelenderwijs eten uit een kattenvoerbak

Gunt u uw kat wat meer plezier? Dan is de Northmate kattenvoerbak ideaal voor uw kat! Deze kattenvoerbak zorgt ervoor dat uw kat op een leuke manier zijn maaltijd binnen krijgt. Tussen de pinnen van de kattenvoerbak kunnen de brokjes neergelegd worden, dit zorgt ervoor dat uw kat de brokjes tussen de pinnen uit moet halen. Naast veel plezier zorgt deze kattenvoerbak ook voor een gezondere spijsvertering, meer geduld en de voerbak bevorderd het jachtinstinct van uw kat. U hoeft niet bang te zijn dat uw kat zich kan bezeren aan de voerbak, want de pinnen zijn glad en goed afgerond. Met deze kattenvoerbak heeft u een blijere en gezondere kat! Voor alle kattenbenodigdheden kunt u bij ons terecht.

Een kattenvoerbak aanschaffen

Wilt u een kattenvoerbak kopen? Een kattenvoerbak schaft u namelijk bij Huisdierplezier aan! Wij bieden u een snelle levering, niet goed geld terug garantie en u kunt ervoor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Bent u niet alleen opzoek naar een kattenvoerbak, maar ook bijvoorbeeld naar een kattenbak, kattenmand of krabpaal? Op Huisdierplezier vindt u alle producten die perfect passen bij u en uw kat!

Menu