• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Kattenmanden

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kattenmand

Een kattenmand is een van de producten die nodig zijn wanneer u in het bezit bent van een kat. De liefde voor deze dieren heeft vaak geen grenzen en dat is de reden dat u als baasje het beste wilt voor uw dier. Een kattenmand waar uw kat heerlijk in kan slapen na een flinke jachttocht naar de muizen. Gun het uw kat om goed uit te rusten en ga voor een kattenmand!

Het nut van een kattenmand

Een kattenmand is een belangrijk product voor een kat. Wanneer u een kat heeft, weet u heel goed hoeveel katten van luieren houden. Ze vinden de gekste plekken om lekker languit te kunnen slapen. Ze slapen zelfs tot wel zestien uur per dag! Nu begrijpt u wel dat ze een comfortabel plekje nodig hebben om uit te kunnen rusten. Dit geeft u uw kat door een kattenmand aan te schaffen. Een kattenmand is een heerlijk zacht bedje voor uw kat!

Een kattenmand van Huisdierplezier

Wanneer u een kattenmand van Huisdierplezier bestelt, weet u dat u goed zit. Wij bieden u uitsluitend A kwaliteit producten aan. Dit is omdat wij, net als u, het beste willen voor uw kat. Er zijn verschillende mandjes in ons assortiment katten benodigdheden opgenomen, in diverse kleuren en maten. Dit zijn de soorten manden die u bij ons in het assortiment kunt vinden.:

 • Open kattenmand: Dit zijn kattenmanden die super zacht zijn en u kunt, doordat er geen dak op zit, uw kat zien luieren
 • Dichte kattenmand: Dit is een kattenmand met een dakje, zo kunnen katten schuilen en voelen ze zich op hun gemak
 • Kattenmand van riet: Deze kattenmanden gaan lang mee, ze zijn van een stevig materiaal gemaakt
 • Verwarmingsbed: Dit bed kunt u ophangen aan de verwarming. Hierdoor kan uw kat niet alleen liggen, maar heeft hij of zij het ook nog eens warm

Een kattenmand bestellen

Een kattenmand bestelt u bij Huisdierplezier. Geef uw kat de beste plek om te luieren! Bestel bij ons en ontvang de kattenmand al binnen drie werkdagen bij u thuis. Bekijk ook onze krabpalen, kattenluiken en kattenbakken. U kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden, waaronder de optie om achteraf te betalen. U kunt ook uw geld terug krijgen, wanneer het product niet goed is. Wij willen niet alleen het beste voor uw kat, maar ook voor u! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.