• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenspeeltjes

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kattenspeelgoed

Wanneer jij een kat hebt als huisdier zal het je niet onbekend klinken; Katten houden van uitdaging! Katten zijn energieke en leergierige dieren. Het liefste gaan de meeste katten elke dag op pad om het jachtinstinct gehoor te geven. Maar niet alle katten kunnen naar buiten en ook buitenkatten houden ervan om hiernaast nog uitgedaagd te worden. Speciaal voor deze energieke dieren is er kattenspeelgoed op de markt. Het aanbod in leuke kattenspeeltjes is enorm; ga je voor een interactief spel waarbij jouw kat zijn energie kwijt kan, kies je voor een denkspel waarbij jouw kat zijn hersens moet gebruiken of gaat jouw voorkeur uit naar speelgoed waarmee je samen met jouw kat kan spelen? Wij van Huisdierplezier weten hoe belangrijk leuk speelgoed is voor jouw kat, dit is dan ook de reden dat wij een zeer breed assortiment hebben geselecteerd voor kattenliefhebbers!

Het kattenspeelgoed in ons assortiment

Kattenspeelgoed komt in vele verschillende vormen, kleuren en geuren. Er is voldoende speelgoed om jouw kitten of kat dagelijks uit te dagen en te voorzien in dagelijkse beweging welke heel belangrijk is voor een goede gezondheid. Maar het kiezen van het juiste speelgoed kan wel eens lastig zijn. Hieronder beschrijven we de verschillende soorten kattenspeeltjes binnen ons assortiment;

Kleine kattenspeeltjes  De categorie kleine kattenspeeltjes is erg breed. De meeste bekende speeltjes voor katten zijn toch wel de speelmuizen. Dit klassieke kattenspeelgoed blijft het goed doen, maar tegenwoordig zijn ze in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit speelvisjes met belletje, maar ook speelballen doen het goed bij katten. Zo vind je een pluche speelbal voor katten, een lichtgevende speelbal of een speelbal gevuld met catnip. Kortom binnen klein kattenspeelgoed is de keuze eindeloos.

Kattentunnel 
Een kattentunnel kan eigenlijk niet ontbreken in jouw assortiment van kattenspeelgoed. Kattentunnels geven uitdaging aan de kat en zorgen voor beweging. Kattentunnels zijn vaak voorzien van knisper materiaal wat jouw kat gegarandeerd geïnteresseerd maakt om te spelen in de kattentunnel. Daarnaast kan jouw kat of kitten zichzelf heerlijk terugtrekken in een kattentunnel. Een veelzijdig stukje speelgoed voor katten dus, de kattenspeeltunnel! Ga je voor de heerlijk warme kattentunnel Amadeo waar jouw kat heerlijk in kan snuggelen, of kies je voor de kattentunnel Leopard met kijkgaten voor meer uitdaging?

Kattenhengel
 Samen met jouw kat spelen is niet alleen super leuk, het bevorderd ook nog eens de band tussen baasje en dier. Een kattenhengel is daarbij een leuk stuk kattenspeelgoed om te gebruiken. Het stimuleert het jachtinstinct van de kat en daarnaast krijgt hij of zij veel beweging, wat goed is voor de gezondheid van jouw favoriete huisdier. Kattenhengels ontbrekend dan ook zeker niet in ons assortiment. Zo vind je een kattenhengel met muisje, een kattenhengel met een pluche of een elektrische kattenhengel waarmee jouw kat zichzelf uren kan vermaken.

Kattenknuffel 
Sommige katten houden enorm van knuffelen. Ze wachten de hele dag tot het avond is en ze samen met je op de bank kunnen liggen. Maar natuurlijk zijn er ook momenten dat jij niet aanwezig bent en je jouw kat toch een knuffel gunt. Speciaal voor deze momenten hebben we leuke kattenknuffels geselecteerd. Hierdoor kan jouw kat heerlijk tegen zijn maatje aankruipen en samen in slaap vallen!

Tuimelspeelgoed 
De onverwachte bewegingen van tuimelspeelgoed voor de kat dagen jouw kat gegarandeerd uit! Tuimelspeelgoed is voorzien van gewichten, hierdoor komt het speelgoed altijd weer recht te staan. Er is ook tuimelspeelgoed voor kittens verkrijgbaar, maar ook als je op zoek bent naar tuimelspeelgoed voor de volwassen kat ben je bij ons op het juiste adres.

Laserspeelgoed 
Sinds jaar en dag weten we dat katten gek worden bij het zien van een laserpoint. Een jonge of oude kat het maakt niet uit, katten worden wild bij het spelen met een laser. Laserspeelgoed voor katten is dan ook verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Ga je voor een sleutelhanger met laser, of voor automatisch draaiende lasers? De aankoop van laserspeelgoed voor katten is altijd een goede zet.

Snackspeelgoed  
Ook voor katten is er speelgoed op te markt welke speciaal voor kattensnacks zijn ontwikkeld. In plaats van het geven van een snack laat je jouw kat zelf zoeken of werken voor zijn snacks. Een snuffelmat is hierin een voorbeeld. Verstop de lekkerste snacks in de mat en laat jouw kat zijn natuurlijke instinct gebruiken om de snacks te vinden!

Catnip speelgoed 
Catnip is ook wel bekend als kattenkruid. Kattenkruid is familie van munt en heeft een positieve werking op katten. In catnip zit nepetalacton, een ingrediënt wat erg aantrekkelijk is voor katten. Binnen het assortiment aan kattenspeelgoed bij Huisdierplezier vind je dan ook kattenspeelgoed met catnip terug. Kies jij voor een kattenknuffel met catnip, een catnip speelbal of voor catnip spray te gebruiken op speelgoed en krabpalen?

Brain train denkspellen 
Er zijn katten die mentaal uitgedaagd moeten worden. Ze hebben wat meer uitdaging nodig dan andere om hun energie kwijt te raken. Heb jij zo’n energieke slimme viervoeter in huis? Dan is het misschien een idee om een echte braintrainer in huis te halen! Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende intelligentie spelletjes op de markt met verschillende moeilijkheidsgraden. Daarnaast zien we verschil in het materiaal gebruik, zo zijn er houten denkspellen voor katten maar ook kunststof denkspellen speciaal voor kittens.

Elektrisch kattenspeelgoed  Misschien wel het meest uitdagende speelgoed voor katten is elektronisch speelgoed. Interactief speelgoed daagt uit door licht, geluid en onverwachte bewegingen. Zo is geen een spel hetzelfde, blijft interactief speelgoed onvoorspelbaar en wordt jouw kat telkens weer opnieuw verrast. Laat je jouw kat jagen op elektrische kattenspeeltjes met bewegende veren, een draaiende laserpoint of zelf een combinatie van beide?

Kattenspeelgoed aanschaffen

Gun je jouw kat ook zoveel plezier? Dan kun je eenvoudig allerlei kattenspeelgoed via Huisdierplezier bestellen. Door onze uitstekende service heb je de bestelling voordat je het weet thuis en ontvang je uitsluitend A kwaliteit producten. Wil je liever achteraf betalen? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Ook wanneer je niet tevreden bent kun je het kattenspeelgoed terug sturen en het geld terug krijgen. Hierdoor krijgt niet alleen jouw kat het beste, maar jij ook! Kijk voor meer katten benodigdheden in ons assortiment, hier vind je bijvoorbeeld een kattenmandkattenbak of krabpaal. Wanneer je een vraag hebt over onze service of een van onze producten, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

 

Menu