• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Laserspeelgoed

Laserspeeltjes voor katten

Een kat moet uitgedaagd worden. Zeker als deze geen mogelijkheid heeft om lekker naar buiten te gaan. Veel mensen willen tegenwoordig hun katten binnenhouden en al helemaal als het gaat om raskatten. Toch hebben deze ook de mogelijkheid nodig om hun energie kwijt te kunnen en wat is er een betere oplossing dan laser speelgoed voor katten. Katten zijn al vrij snel tevreden met bijvoorbeeld een lege doos of een propje papier maar een laserlampje vinden ze helemaal geweldig! Ze zullen er als een gek achteraan jagen waardoor je ervoor zorgt dat de kat beweging krijgt, energie kwijtraakt en dat ze hun jachtinstinct kunnen gebruiken.

Laser Wijzer-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Waarom zijn katten gek op lasers?

Het laserlampje van een kattenlaser spreekt veel katten direct aan, maar waarom is dit eigenlijk? Wij zien een rood of gekleurd puntje maar voor een kat is dit anders, die ziet het bewegende lichtje van een laserlampje als een prooi. Hij zal er dan ook alles aan doen om de prooi te kunnen pakken. Door het gebruik van een laserlamp wordt het natuurijke jachtinstinct van de kat aangesproken en dit is exact de reden dat katten fan zijn van laserlampjes. Speel samen met de kat en de laser en maak het extra uitdagend voor de kat om de prooi te vangen!

Is een laserspeeltje voor elke kat geschikt?

De uitdagende kattenlaser is geschikt voor zowel jonge katten, kittens als volwassen katten welke wat beweging kunnen gebruiiken. De laser zorgt voor interactie, beweging bij de kat en een manier voor de kat om zijn natuurlijke jachtinstinct te gebruiken. Toch is het belangrijk te beseffen hoe de kat dit speelgoed ziet. De laser wordt gezien als een prooi maar zodra de kat deze heeft 'gevangen' blijkt dit helemaal geen prooi te zijn. Dit kan natuurlijk wat frustratie opleveren wanneer de kat telkens teleur gesteld wordt door de ontbrekende beloning. Je kunt de kat dus het beste na het vangen van de prooi belonen, met wat lekkers of door de laser te gebruiken in combinatie met ander kattenspeelgoed. Richt de laser punt op een kattenknuffeltje of ander kattenspeeltje en laat de kat deze vangen. Op deze manier wordt de kat ook nog eens beloont voor zijn fanatieke jagen.

Verschillende soorten laser speeltjes voor de kat

In het assortiment van onze kattenwinkel vind je verschillende kattenspeeltjes, waaronder de laserspeeltjes voor de kat. In de categorie laserspeelgoed voor de kat vind je dan ook leuke items waarmee je jouw kat kunt uitdagen, vermaken én wat zorgt voor de nodige beweging bij de kat. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van laserspeeltjes uit ons assortiment;

Kattenspeelgoed Laser Pointer Stip

Het laserlampje voor katten

We beginnen met het meest gangbare exemplaar van dit speelgoed; het laserlampje oftewel de laser pointer. Dit speeltje is ideaal om samen met de kat te kunnen spelen. Jij bediend het 'prooi' terwijl de kat hem kan opjagen en proberen te pakken te krijgen. Omdat er natuurlijk geen echt prooi is, adviseren wij de kat wel tussendoor te belonen met wat lekkers of het speelgoed te gebruiken in combinatie met een kattenknuffeltje zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Zo krijgt de kat toch het idee dat hij daadwerkelijk een prooi kan vangen en wordt het spelen met de laser niet frustrerend voor de kat.

Kattenspeelgoed Tumbler Laser 3in1

De tumbler laser voor katten

De tumbler laser voor de kat is meer dan alleen een laser, dit speelgoed bevat namelijk een tumbler met veren en daarop een leuk kattenspeeltje. Hierdoor wordt het spelen extra leuk en uitdagend voor de kat. Doordat dit speelgoed een gewicht / tumbler bevat komt hij telkens terug in zijn originele positie, dit maakt het leuk voor de kat én hierdoor kan hij prima alleen spelen met dit speelgoed. 

Kattenspeelgoed Laser

De Elektronische laser

Wil je een uitdagend kattenspeeltje, waar jouw kat zichzelf uren mee kan vermaken? Dan is de electronische laser een goede keuze. Dit interactief speeltje voor de kat draait, tolt en bevat een laser hierdoor kan de kat uren op zijn prooi jagen! Dit elektrisch kattenspeeltje is hiernaast voorzien van een spiraal met veren waardoor de kat het echte idee van een prooi krijgt. Dit speeltje staat garant voor uren speelplezier voor jong en oud!

Een katten laserlampje kopen bij Huisdierplezier

Heb jij het juiste laserlampje voor jouw kat gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze online dierenwinkel. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat de kat snel kan spelen met zijn of haar nieuwe favoriete kattenspeeltje! Als je eerst nog wat vragen hebt over een artikel of over de door jouw geplaatste bestelling dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via de chat op de website, via e-mail en via de telefoon. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om jou te voorzien van de juiste informatie.

Shop alles voor jouw kat op één plek

Natuurlijk hebben wij nog veel meer soorten kattenspeeltjes in ons assortiment. Denk daarbij aan balletjes, muisjes, speeltunnels en nog veel meer! Mocht je daar ook nog geïnteresseerd in zijn kun je op je gemak even verder kijken. Bij ons vind je alle benodigdheden voor jouw kat. Zo kun je ook eens kijken bij onze fijne kattenmandjes, onze overheerlijke kattensnacks of alle verzorgingsartikelen voor de kat. Ook vind je bij Huisdierplezier leuke informatieve blogs over katten zoals; Hoe verzorg je een kat? of Wat komt er kijken bij een kitten? Maar ook handige artikelen zoals; Wat is de beste kattenbakvulling? of Op zoek naar de leukste krabpaal?