• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
T - 10
Pluspunten
"Bench voor vliegreis met onze hond besteld, werd snel bezorgd en voldoet prima aan eisen van KLM. Ze..."
Verbeterpunten
"Nee, prima service!"
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Kattenvoer / Snacks

Kattenvoer

Ook uw kat moet eten om gezond en sterk te blijven. Daarom geeft u uw kat kattenvoer, kattenvoer zit vol met de voedingsstoffen die een kat nodig heeft. Daarnaast is het ook leuk om uw kat af en toe kattensnacks te geven, bijvoorbeeld wanneer uw kat goed meegewerkt heeft bij het indienen van medicijnen. Wat kattenvoer op zijn tijd is altijd lekker, maar niet te veel natuurlijk!

De behoefte aan kattenvoer

Ieder baasje snapt dat een kat kattenvoer nodig heeft, maar hoeveel moet er nu gegeven worden? Een kat van 4 kg heeft per dag 70 gram droog kattenvoer nodig. Wanneer u liever nat kattenvoer geeft, heeft een kat 210 gram per dag nodig. Dit zijn echter richtlijnen, vaak staat er achter op de verpakking hoeveel uw kat nodig heeft. U kunt de maaltijden nog aanvullen met allerlei heerlijke snacks, gewoon om uw kat af en toe eens te verwennen. Daarnaast moet een kat altijd voldoende water hebben. Dien het voer altijd op in een Kattenvoerbak. Smullen maar! Tevens hebben wij ook kattendrinkbakken om het water van uw kat in te doen.

Het kattenvoer van Huisdierplezier

Waarschijnlijk houdt u onvoorwaardelijk van uw kat en daarom verdient hij of zij het beste. Dus wilt u hem of haar ook het beste kattenvoer geven. Het is lastig om het beste kattenvoer te kiezen uit de vele soorten die beschikbaar zijn. Wij van Huisdierplezier denken er ook zo over en bieden alleen A kwaliteit kattenvoer aan. Zo bent u er zeker van dat uw kat het beste krijgt! Ons kattenvoer is in verschillende smaken verkrijgbaar. Wissel tussen de verschillende smaken om uw kat iedere keer weer te kunnen verassen.

Kattenvoer bestellen

Kattenvoer is iets wat onmisbaar is wanneer u in het bezit bent van katten. Het is een product wat iedere keer weer opnieuw gekocht moet worden. Om u vele kilo’s tillen te besparen, bestelt u uw kattenvoer bij Huisdierplezier en wordt het snel en goedkoop bij u thuis bezorgd! U kunt bij ons kiezen uit een aantal veilige betaalmethodes, één daarvan is het achteraf betalen van een bestelling. Het beste voor u en uw kat is wat wij willen, A kwaliteit kattenvoer voor uw kat en uitstekende service voor u. Bent u nog opzoek naar kattenbenodigdheden en heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.