• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Krabpaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Krabpaal

Een krabpaal is een fijne speelplek voor uw kat. Daarnaast kan een kat ook lekker uitrusten in zijn of haar eigen krabpaal. Een krabpaal heeft natuurlijk niet alleen voordelen voor uw kat, maar ook voor uzelf. Het meubilair in uw huis zal voortaan met rust gelaten worden! Bekijk snel de krabpaal in ons assortiment!

Het nut van een krabpaal

Een krabpaal is een heel nuttig product. Katten zijn graag op jacht en spelen graag, maar dat wisselen ze af met lekker luieren. Vooral kittens kunnen haast niet stil zitten en gaan graag achter alles aan, niks is meer veilig! Hangen in de gordijnen of de bank aan stukken krabben is iets wat iedere kattenliefhebber bekend voorkomt. Door een krabpaal aan te schaffen geeft u uw kat zijn of haar eigen speelparadijs en worden uw gordijnen en bank met rust gelaten! Wel moet u er natuurlijk voor zorgen dat u uw kat iedere keer wanneer hij of zij aan uw meubilair komt corrigeert en uw kat naar de krabpaal brengt. Een krabpaal heeft verschillende onderdelen. Zo heeft een krabpaal vaak een plankje waar uw kat op kan liggen, maar heeft deze ook vaak een speeltje. Het soort touw wat om de palen van de krabpaal zit is ervoor om de nagels van uw kat scherp te houden. Naast een krabpaal hebben wij ook verschillende soorten krabmatten en krabplanken in ons assortiment kattenbenodigdheden.

Het bestellen van een krabpaal

Het bestellen van een krabpaal doet u bij Huisdierplezier! Bij Huisdierplezier haalt u enkel een krabpaal van A kwaliteit in huis. Door onze uitstekende service staat deze krabpaal voordat u het weet voor uw deur. Heeft u zich bedacht en wilt u de krabpaal terug sturen? Dan is dat geen probleem en kunt u gewoon uw geld terug ontvangen, tenzij u ervoor gekozen heeft om achteraf te betalen. In onze categorie kattenbenodigdheden vindt u al onze producten speciaal voor katten. Bekijk ook eens tussen de katten accessoires wanneer u naar spullen zoekt waarmee uw kat zich absoluut niet kan vervelen! Heeft u nog vragen over onze service of producten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Krabpaal

De krabpaal is een vrijwel noodzakelijk onderdeel als u een kat heeft of als u van plan bent om een kat in huis te nemen. Katten hebben net zoals mensen voldoende vrijheid nodig om te kunnen bewegen en om te sporten. Een krabpaal zorgt ervoor dat kat de mogelijkheid heeft om goed te rekken en te strekken. Daarnaast helpt de krabpaal om vuiligheid tussen de nagels van uw kat te verwijderen op een vrij natuurlijke wijze. Dit vermindert de kans op infecties aan de poten van uw kat. De krabpaal heeft ook een tweede rol, namelijk dat deze ervoor zorgt dat uw kat niet meer aan uw bank, gordijnen of andere meubels krabt.

Waarom is een krabpaal noodzakelijk?

Uw kat heeft een krabpaal nodig om een gezond lichaam te behouden. Krabben is een zeer belangrijk onderdeel binnen de lichaamsbeweging van uw kat. Wanneer uw kat geen mogelijkheid heeft om deze beweging te krijgen, kan dit de ontwikkeling van spieren belemmeren. De krabpaal zorgt ook voor ontspanning, waarbij uw kat zijn of haar territorium kan afbakenen

Wat voor krabpaal heeft uw kat nodig

Het type krabpaal welke geschikt is voor uw kat hangt erg veel af van de zogenaamde krabbehoefte van uw huisdier. Hier moet u op letten voor u overgaat tot aankoop. Houdt uw kat in de gaten of hij vooral horizontaal krabt aan bijvoorbeeld het tapijt, dan is het verstandig om een krabmat aan te schaffen. Als uw kat voornamelijk verticaal aan bijvoorbeeld de zijkant van uw bank krabt, dan kunt u het beste een verticale, hoge krabpaal aanschaffen. Het is verstandig om een krabpaal uit te zoeken die deze krabbehoefte kan ondersteunen. Mocht uw kat aan meerdere objecten in uw huis krabben, dan is het verstandig om meerdere kleinere krabpalen te plaatsen, zoals een krabton of krabplank.

Een krabpaal bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier hebben we erg veel aandacht besteed aan ons assortiment. We proberen het assortiment zo goed mogelijk aan te vullen zodat u altijd de juiste krabpaal vindt die past bij uw poes. Bekijk onze mogelijkheden en let op de voorkeur van uw kat. Als laatste tip willen we u meedelen dat als u het gebruik van de krabpaal wilt stimuleren, dat u het beste een hangend/bungelend speeltje kunt ophangen aan de krabpaal.

 

Krabpaal grote kat

Een krabpaal is voor iedere kat, zowel groot als klein. Uiteraard moet je dan wel even goed kijken welke krabpaal het beste voor jouw kat is. Als je een krabpaal grote kat zoekt, dan kun je het beste een stevige krabpaal kiezen. U kunt ook beter gaan voor een wat lager model, ivm omvallen krabpaal. 

Krabpaal kleine kat

Wil je juist een krabpaal kleine kat, dan kun je alles wel kiezen. Let er vooral op dat je kat wel de verdieping op kan, en hier dus niet te klein voor is.