• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Krabmat

Krabmat

Ben je op zoek naar een Krabmat voor jouw kat? Bij Huisdierplezier zijn ze al verkrijgbaar vanaf €12,99! Je kat zal je dankbaar zijn, aangezien een krabmat voor je kat een van de leukste kattenbenodigdheden is die je in huis kan halen. In ons assortiment aan krabmatten zijn verschillende soorten en maten te vinden, waardoor er voor verschillende katten wel iets leuks is te vinden. Zo zijn er wat simpelere krabmatten te vinden in een beige of grijze kleur, of zijn er zelfs leuke krabmatten te vinden in de vorm van een kat.

Plaatsing van de krabmat

Het is niet handig om de krabmat zomaar ergens te plaatsen. Wij raden aan om deze krabmat op een strategische manier te plaatsen. Dit kan je het beste doen op een plaats waarbij je kat vaak voorbij komt. Zorg dus dat je de krabmat niet in een klein hoekje verstopt, want dan zal de kat er weinig tot geen gebruik van maken. Wanneer je kat normaalgesproken aan een meubel of andere ongewenste plek krabt, raden wij aan om de krabmat daar te plaatsen. De kat zal vanaf dat moment verder gaan krabben op de krabmat.

Alternatieven voor krabmat

Naast een krabmat verkopen we nog meerdere producten die dezelfde functie hebben als de krabmat. Een voorbeeld hiervan is een krabplank. Ook het krabplank assortiment is vrij divers waardoor er voor verschillende katten altijd wel iets leuks tussen zit. Daarnaast zijn er nog twee soorten producten te vinden die beide wat groter zijn, namelijk de krabtonnen en de krabpalen. Ook deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, echter zijn ze wat groter dan de krabmatten en de krabpalen. Hierdoor zal het meer ruimte in beslag nemen in je huis, maar krijg je er wel een tevreden kat voor terug.