• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Onderweg

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kattenbenodigdheden voor onderweg

Ben je op zoek naar een handige tas of box om je kat mee te vervoeren? Bekijk dan eens ons assortiment aan producten. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €11,99! Er zijn verschillende producten te vinden in ons assortiment, denk hierbij aan gewone transportboxen of handige tassen. Beide zijn geschikt om je kat in te vervoeren.

Transportbox voor onderweg

Het is niet mogelijk om je kat los te zetten wanneer je je hem of haar vervoert met de auto. Hiervoor zal je dus een transportbox nodig hebben. Al onze transportboxen zijn uitstekend geschikt om katten in te vervoeren, dus je hoeft je niet druk te maken of het product ergens aan moet voldoen. Mocht je naar de dierenarts gaan met je kat, dan raden wij aan om een transportbox te kopen die aan de bovenkant open kan, aangezien dit voor de dierenarts makkelijker is. Katten gaan over het algemeen niet graag met de auto mee. Wij proberen met onze transportboxen de reis zo aangenaam mogelijk te maken voor je kat.

Katten draagtas

Sommige katten vinden het niet fijn om in hokjes te zitten. Door onze katten draagtassen kan je ervoor zorgen dat je kat zonder stress en op een veilige manier op reis kan. Er zijn verschillende draagtassen beschikbaar in ons assortiment. Bij alle draagtassen heeft de kat de mogelijkheid om zijn hoofd uit te tas te steken, waardoor hij niet het gevoel heeft dat hij opgesloten zit. Dit kan ervoor zorgen dat je kat een stuk minder gestresst zal zijn wanneer hij onderweg is naar zijn bestemming.

Andere kattenbenodigdheden

Naast deze katten transportboxen en katten draagtassen verkopen wij nog veel meer kattenbenodigdheden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze pagina vol met kattenmanden. Ook verkopen wij verschillende soorten kattenvoer. Wij vinden het belangrijk dat je lang kan doen met de producten die bij ons gekocht worden, dus garanderen wij dat onze producten een uitstekende A-kwaliteit hebben!

Menu