• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenhalsbanden

Kattenhalsbanden

Ben je op zoek naar een nieuw, leuk halsbandje voor je kat? Bij Huisdierplezier verkopen we deze al vanaf €2,40. De kattenhalsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies een kleur die bij jouw kat past! Een aantal kattenhalsbandjes hebben belletjes en een aantal kattenhalsbandjes zijn reflecterend, waardoor je kat goed zichtbaar zal zijn in het donker.

Het thaise kat spelen op het gebied op vage boomachtergrond | Premium Foto

Voordelen van een kattenhalsband

Naast dat een kattenhalsband een decoratieve waarde met zich mee kan brengen, kan je er ook je kat aan herkennen indien er in de buurt een vrijwel identieke kat woont. In de kattenhalsband kan een telefoonnummer gedaan worden, zodat je gebeld kan worden wanneer je kat eventueel ergens gevonden wordt. In een aantal regio’s in Nederland mogen zwerfkatten door jagers afgeschoten worden. Wanneer je kat een kattenhalsband om heeft wordt deze niet gezien als zwerfkat en zal er niet op gejaagd worden.

Tips voor je kat

Wat vaak vergeten wordt, is dat katten geen halsbandje aan hebben gehad in de natuur. Hierdoor zullen katten moeten wennen aan een halsbandje. Zorg dus dat je je kat er langzaamaan laat wennen door af en toe het kattenhalsbandje om te doen en geef je kat dan meteen iets lekkers of doe iets van een leuk spelletje met hem of haar. Een andere tip is dat je je kat niet alleen laat met het kattenhalsbandje om, totdat hij volledig gewend is.

Andere kattenbenodigdheden

Naast verschillende kattenhalsbandjes verkopen wij nog veel meer soorten kattenbenodigdheden. Ons assortiment is breed en al onze producten dragen een uitstekende A-kwaliteit. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar kattensnacks? Ook dat is te vinden in ons assortiment. Ook producten zoals krabmeubels en kattenmanden zijn te vinden in ons assortiment. Neem eens een kijkje wat wij te bieden hebben!

Menu