• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattentuigje

Kattentuigje

Een kattentuigje is de uitkomst wanneer u niet wilt dat uw kat te ver uit de buurt gaat. Zo kunt u uw kat heerlijk laten genieten van de buitenlucht zonder dat u bang hoeft te zijn dat zij of hij wegloopt.

Het nut van een kattentuigje

Een kattentuigje schaft u natuurlijk niet voor niets aan. Een reden hiervoor kan zijn dat u uw kat in de tuin lekker los wilt laten lopen zonder dat de kans erin zit dat uw kat wegloopt. Een kattentuigje is ook heel handig voor onderweg wanneer er een bezoekje aan de dierenarts op de planning staat. Soms lijkt het wel alsof katten het kunnen ruiken dat ze naar de dierenarts moeten en net als wij mensen is een bezoekje aan de dokter niet een van onze favoriete bezigheden. Gebruik daarom een kattentuigje om uw kat makkelijk mee te nemen zonder hem of haar te bezeren. In de auto is een kattentuigje ook enorm handig, u voorkomt namelijk dat uw kat rond gaat lopen in de auto waardoor er ongelukken veroorzaakt kunnen worden. Er zijn dus een heleboel redenen waarom een kattentuigje eigenlijk heel erg handig is!

Een kattentuigje in verschillende soorten

Er is niet maar een soort kat, zo is er ook niet maar één kattentuigje. Het is belangrijk dat het kattentuigje aangepast wordt aan de soort kat die u heeft. Zo moet u bijvoorbeeld letten op de grootte van uw kat, maar ook op de dikte van de haren. Wanneer een kat weinig haren heeft en u kiest voor een dun kattentuigje kan dit schade aanbrengen aan de huid van uw kat. Onze kattentuigjes zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, u wilt immers dat uw kat er ook nog eens een beetje leuk bijloopt, toch?

Het bestellen van een kattentuigje

Bent u van plan om een kattentuigje te bestellen? Bestel deze dan bij Huisdierplezier! Bij ons vindt u niet alleen de leukste en handigste kattentuigjes, maar u kunt ook gebruik maken van onze uitstekende service. U kunt bijvoorbeeld uw bestelling achteraf betalen en natuurlijk geldt er bij ons een niet goed geld terug garantie. Bent u op zoek naar nog meer katten benodigdheden om het uw kat zo fijn mogelijk te maken? Neem dan even een kijkje in ons assortiment katten benodigdheden, u vindt hier de kattenmand, krabpaal of kattenbak waar u naar op zoek bent! Mocht u vragen en of opmerkingen hebben over een kattentuigje of een van onze andere producten, neem dan gerust even contact met ons op.

Menu