• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Transportbox kat

Transportbox kat

Wilt u uw kat eenvoudig en snel vervoeren? Dan is een transportbox kat ideaal! Een transportbox kat gebruik je bijvoorbeeld wanneer u naar de dierenarts gaat, in geval van nood is deze zelfs onmisbaar. U wilt natuurlijk niet dat uw kat weg kan ontsnappen terwijl u onderweg bent naar een kennis, soms kan dit zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Maak daarom gebruik van een transportbox kat en die vindt u bij ons in het assortiment!

Het gebruik van een transportbox kat

Wanneer u uw kat onderweg wilt meenemen in een transportbox kat zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Als eerste moet u weten dat de kat het geen pretje vindt om opgesloten te zitten in een draagtas kat. Wij mensen vinden het immers ook niet leuk om in kleine ruimtes opgesloten te zitten. Sluit uw kat daarom nooit voor langere tijden in een transportbox kat op. Katten kunnen een transportbox kat zelfs als eng ervaren, hierdoor kan uw kat een zenuwplasje doen. Zorg daarom voor een handdoek of een zacht mandje in de transportbox kat, zo wordt het niet alleen geen kliederboel, maar heeft uw kat ook nog eens een warm nestje. Wilt u het uw kat nog aangenamer maken? Voorzie de transportbox kat dan van een speeltje of van wat voer. Als uw kat vaak tegenstribbelt dan kunt u ook een snoepje gebruiken om uw kat gerust te stellen.

Het bestellen van een transportbox kat

Zoekt u iets om uw kat handig in mee te nemen? Bestel dan onze transportbox kat! Plaats de bestelling en ontvang uw transportbox kat snel thuis dankzij onze snelle levering. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Heeft u toch al wel betaald, maar u heeft zich bedacht en u wilt de transportbox kat terug sturen? Dan is dat geen enkel probleem en kunt u gewoon uw geld terug ontvangen! Bij Huisdierplezier kunt u terecht voor al uw katten benodigdheden. U schaft hier uw kattenbak, krabpaal of kattenmand heel eenvoudig aan en wij bieden u uitsluitend A kwaliteit producten aan! Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Menu