• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden!

 

Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en grote verblijven geldt een andere levertijd

Kippen benodigdheden

De beste benodigdheden voor jouw kippen!

Kippen benodigdheden

Je moet aan kippen benodigdheden denken wanneer je kippen gaat houden. Na een weloverwogen beslissing heb je dit besloten. Dat betekent niet dat je een kip koopt en dat je  daarmee klaar bent. Er zijn heel wat factoren die komen kijken bij het houden van kippen. Het kiezen van een verblijf is misschien wel het belangrijkste. Kippenhokken en andere kippen benodigdheden vind je bij Huisdierplezier! Wil je een buitenhok kippen kopen? Kijk dan ook zeker eens bij onze kippenhokken!

Haan, Kip, Cockscomb, Vee, Landfowl, Veren, Gevederte

Allerlei kippen benodigdheden

Kippen benodigdheden zijn er om jouw kippen het beste te geven dat er is. Ook kippen zijn levende wezens en verdienen dat. Er zijn verschillende kippen benodigdheden die onmisbaar zijn wanneer je kippen houdt. Kippen zijn makkelijk om te houden doordat ze niet veel nodig hebben. Juist omdat ze weinig nodig hebben is het van belang dat je wel de juiste kippen benodigdheden kiest. Dit verdienen ze ook, omdat ze ook iets terug doen door eieren te leggen. Bij Huisdierplezier vind je deze allemaal en alle kippen benodigdheden zijn uitsluitend van A kwaliteit. Zo weet je zeker dat je het beste in huis haalt.

Het assortiment kippen benodigdheden

Ons assortiment is opgedeeld in vier verschillende categorieën. In deze categorieën vind je alles om kippen te kunnen houden en om ze gezond te laten. Dit zijn de vier categorieën:

  • Kippenhok: Er zijn een heleboel verschillende soorten kippenhokken. Er zijn ook kippenhokken in ons assortiment die een ren bevatten
  • Voederbak kippen: Ook kippen hebben voeding nodig om in leven te kunnen blijven en het geven van de voeding gaat niet makkelijker dan met een voerbak
  • Drinkbak kippen: Ook dit product is onmisbaar als het gaat om de dagelijkse behoeften van een kip.

Kippen benodigdheden online

Heeft u kippen benodigdheden nodig? Dan bestelt u deze bij Huisdierplezier! Wij bieden u alleen kippen benodigdheden van A kwaliteit aan. Wij willen u niet te lang laten wachten en daarom is uw bestelling al binnen drie werkdagen in huis! Niet goed? Geld terug, dat is het voordeel van Huisdierplezier. Wanneer u meer informatie nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Menu