• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Drinkbak kippen

Drinkbak kippen

Het mensenlichaam bestaat voor 50% uit water, bij een kippenlijf is dat ook het geval. Met een drinkbak kippen zorgt u ervoor dat uw kippen altijd de beschikking hebben over vers water. Kippen drinken namelijk kleine beetjes verspreid over de hele dag. Door vers en schoon water aan te bieden houdt u uw kippen gezond. Bekijk de drinkbak kippen uit ons assortiment.

Informatie over een drinkbak kippen

De drinkbak kippen die wij u aanraden voor in uw kippenhok is een schotel met in het midden een waterreservoir. Door het waterreservoir blijft het water verser en schoner. Het stukje waar de kippen uit kunnen drinken is zo smal dat uw kippen hier niet in kunnen staan. Om het water extra schoon te houden kunt u de drinkbak kippen het beste wat hoger plaatsen. Zo voorkomt u dat uw kippen zand of stof over de rand van de drinkbak heen schoppen. Zorg er ook voor dat er altijd voldoende vers water beschikbaar is. Kippen drinken geen vies water en bovendien kunnen ze hier sneller ziek van worden. Een kip gebruikt veel water om een ei te kunnen leggen. Wanneer een kip een dag geen water heeft, legt een kip twee dagen geen eieren. Door altijd een halve liter water per kip beschikbaar te hebben kunt u dit voorkomen. Naast onze drinkbakken hebben we ook kippen drinkemmers. Neem daarom zeker eens een kijkje.

Het bestellen van een drinkbak kippen

Bent u van plan om een drinkbak kippen of drinkemmer kippen aan te schaffen? Dan doet u dit bij Huisdierplezier! Hier vindt u niet alleen een drinkbak kippen, maar ook vele andere kippen benodigdheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze kippenhokken en kippen voederbakken. Wanneer u een drinkbak kippen of een van onze andere producten wilt bestellen, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. U kunt van ons een snelle levering verwachten en wanneer u zich bedacht heeft kunt u uw bestelling terug sturen en uw geld terug krijgen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Menu