• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)85 0656 263
Menu

Kippenhok met ren

Kippenhok met ren

Een kippenhok met ren is een uitstekende keuze als het gaat om de huisvesting van uw kippen. Net als ieder ander dier verdient een kip ook een goede leefomgeving. Wanneer u voor een kippenhok met ren kiest geeft u uw kippen dat!

Juiste kippenhok met ren kiezen

Een kippenhok met ren is er in verschillende uitvoeringen. De grootte van het kippenhok is het belangrijkste. Wanneer er veel kippen op elkaar zitten kunnen zij zich niet goed bewegen en zal er ruzie tussen de kippen ontstaan. De kippen zullen dan elkaars veer gaan uitpikken. Voor een kippenhok gelden andere afmetingen dan voor een ren. Allereerst zullen we wat toelichten over het hok. Iedere kip heeft ongeveer 25 vierkante centimeter nodig. Echter wanneer u veel kippen heeft is het beter om een groter kippenhok te nemen. De hoogte van de kippenhok met ren is ook belangrijk. Over het algemeen moet het hok ongeveer 90 centimenter hoog zijn. De ren moet doorgaans een afmeting hebben van 5 vierkante meter. De hoogte mag hetzelfde zijn, maar een hogere ren is beter.

Kippenhok met ren inrichten

Een kippenhok met ren is een omgeving waar de kippen ongestoord moeten kunnen leven. Zij leggen hier eieren en rusten hier. Daarom zijn er een aantal kippen benodigdheden nodig. Het belangrijkste zijn de slaapstokken. Kippen gebruiken deze graag om te rusten. Een slaapstok moet over het algemeen een lengte van 30 centimeter hebben. Een legnest is ook onmisbaar. De voerbak en drinkbak moeten dichtbij de legnesten geplaatst worden. Leg ook wat bodembedekking in het hok en zand in de ren. Het zand zorgt ervoor dat de kippen zich vrij kunnen maken van bijvoorbeeld insecten.

Kippenhok met ren bestellen

Een kippenhok met ren bestellen doet u bij Huisdierplezier. Wij bieden u veel verschillende modellen, zodat er altijd een geschikte bij zit. Zoals u inmiddels weet raden wij het aanschaffen van een kippenhok met ren aan. Dit omdat de kippen dan zowel los kan kopen als gebruik kan maken van een nachthok. Om deze reden bieden wij kippenhok met ren aan voor de hoogste kwaliteit, maar tegen een lage prijs. Ook hebben wij kippenhokken zonder ren en een aantal eigen producten, indien gewenst kunnen wij deze helemaal op maat maken naar uw wensen. Ideaal toch?